ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות מקומי.קום The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 RoadShow Event 23 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot TechTLV2024 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי

FoodTech 2018

מייסד קרייזי SOB: "הפלטפורמה שלנו מסייעת לקמעונאי לתת לצרכן את כל הכלים בשלב הבישול"

אבישי יוסמן אמר בכנס FoodTech של "כלכליסט": "מתכונים רבים הולכים לצורך בידורי ונוצר פער בין מה שהתוכן מייצג ובין מה שקורה באמת"

תומר הדר 20:1508.08.18

כיצד הופכים את המתכון, אותה רשימת קניות ומצרכים שדרושה להכנת תבשיל, לאמצעי אינטראקטיבי לבשלנים שימליץ להם היכן לקנות גבינה או ירקות? התשובה, כך טוענים נציגי CRAZY SOB היא דיגיטציה. כך הדגישו נציגי החברה במהלך אירוע בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של "כלכליסט" בשיתוף תנובה

 

לדברי אבישי יוסמן, מייסד שותף ומנכ"ל קרייזי SOB, "אנו מונים 12 איש ובמגעים מול ארה"ב ומול יוניליבר. משימתנו כסטארט-אפ היא לפתח את העתיד של סביבת הבישול. כל אחד שמסתכל סביבו רואה שמבשלים בטלויזיה ובבלוגים. יש תוכן קולינרי רב אך 63% ממי שצריך לבשל לא עושה זאת. חסר ידע, חסרה מומחיות. לכן מתכונים הולכים לצורך בידורי ונוצר פער בין מה שהתוכן מייצג ובין מה שקורה באמת. כך נוצר אובדן מכר עבור קמעונאים ואנו מתגברים על הפער, אנו פיתחנו פלטפורמה שמסייעת לקמעונאי לתת לצרכן את כל הכלים בשלב הבישול".

 

 

מימין: אבישי יוסמן מייסד קרייזי SOB ואיתי לב ארי pv product תחרות פודטק 2018 מימין: אבישי יוסמן מייסד קרייזי SOB ואיתי לב ארי pv product תחרות פודטק 2018 צילום: אוראל כהן

 

לדברי איתי לב ארי, מייסד שותף ב-PV PRODUCT, "הטכנולוגיה שלנו מזהה כל תוכן שהוא מתכוני, מתלבשת על התוכן ומאפשרת שדרוג. מתכונים, מבחינת מבנה המידע שלהם, אינם פונקציונאליים. מתכונים ואופן הצגתם לא השתנו, אנו מוסיפים לכל מתכון שכבת אינטראקציה. לדוגמה הסוכן החכם שלנו מבצע פיענוח של המצרכים במתכון, מייצר מיצג חזותי וידידותי למשתמש. אנו יכולים לקדם כך קופונים ומוצרים. אנו יכולים למשל לספר סיפור על אחד המצרכים ולחבר את הבשלן לתוכן. אנו יכולים כך לגרום למשתמש לצאת החוצה ולחפש מידע על רכיבים ומתכונים. אנו דואגים שהכל יהיה בתוך הממשק. אנו מכינים את הבשלן לבצע החלטה על קניה. אנו מלווים את התהיך בתמונות, אנו מאפשרים עריכה של הרשימה כך שתהיה פרסונאלית ואנו מתאימים לכל אחד את המצרכים הנחוצים למתכון. למשל מוצר נטול גלוטן. ואנו יכולים גם להתחבר לסופרמרקטים".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x