ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות מקומי.קום The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 RoadShow Event 23 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot TechTLV2024 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי

FoodTech 2018

מנכ"לית InnovoPro על מהפכת החלבונים: "חומוס אפשר לא רק לנגב"

טלי נחושתן, מנכ"לית חברת המזון המתמחה בהפקת חלבון מגרגר החומוס, הסבירה באירוע פודטק של "כלכליסט" על יתרונותיו הרבים: "יש לו פונקציונאליות גבוהה, ערך תזונתי גבוה, הוא לא מהונדס גנטית והוא טעים"

תומר הדר 20:0908.08.18

"חומוס אפשר לא רק לנגב", כך אומרת היום (ד') טלי נחושתן, מנכ"לית InnovoPro באירוע בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של "כלכליסט" בשיתוף תנובה.

 

לדברי נחושתן, "אנו החברה הראשונה שמפיקה חלבון חומוס בעולם. הכל החל בדוקטור אשר שמואלוביץ, רופא ילדים ומהנדס שטיפל בחולים והבין שחלק גדול מהמחלות ניתנות למניעה באמצעות תזונה מבוססת חלבון מהצומח. החלבון של החומוס חדשני בכמה היבטים – חלבון החומוס ידוע לעולם כבר אלפי שנים ויש לו ערך תזונתי גבוה".

 

 

טלי נחושתן, מנכ"לית InnovoPro. זכו בתחרות טלי נחושתן, מנכ"לית InnovoPro. זכו בתחרות צילום: אוראל כהן

 

עוד ציינה נחושתן: "מדוע דווקא חלבון חומוס? הצרכן מעוניין בתזונה טובה ותעשית המזון בכל העולם דורשת היום הרבה בהיבט הסביבתי. לצרכן אכפת מהיכן הגיעו רכיבי המזון ולחומוס יש שילוב מנצח של חלבונים - יש לו פונקציונאליות גבוהה, ערך תזונתי גבוה, הוא לא מהונדס גנטית ויש לו טעם טוב".

 

לדברי נחושתן, "לחומוס יש חלבונים מתחרים בעולם כגון סויה אך אנו מאמינים שהחלבון של החומוס מתנהג אחרת. התהליך להפקת החלבון הוא תהליך ירוק. הוא נקי וידידותי לסביבה, אין תוספת כימיקלים ואין חומרים ממיסים. התהליך שלנו כולל הפקה של חלבון ועמילן.המודל שלנו החל בשנת 2015 עם פיתוח במעבדה. השנה הרחבנו את הצוות ולקחנו תכנית פיילוט והתחלנו פיילוטים עם חברות מזון מובילות בעולם. אנו מחפשים שיתופי פעולה עסקיים ואנו סבורים שהשוק שלנו אינו שוק של צמחונים או טבעונים, אלא שוק של אנשים שאומרים שהם רוצים להפחית כמויות בשר, וגם את כמות מוצרי החלב. לא מדובר בטבעונים או צמחונים, אלא כאלה שמחפשים מוצרים ללא סויה או חלב, או גלוטן. וכמובן גם שיהיה להם טעים. מדובר באוכלוסיה אדירה בהיקפה, 69% למשל מאוכלוסיית גרמניה. ולהערכתנו 40% מתושבי ארה"ב".

 

 

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x