שימו לב, אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר. קראו עוד הבנתי

"כבר 3 שנים אני אוכלת רק כשר, זה נותן לי זהות ושייכות"

מיכל אנסקי, שיזמה והקימה את שוק האיכרים בנמל ת"א ושוק צפון, אומרת שהישראלים מגדירים את עצמם לפי האוכל שהם אוכלים, ולמרות שטכנולוגיות המזון מתקדמות במהירות, יש במקביל גם חזרה לטכניקות בישול ולטעמים של פעם

שירות כלכליסט 20:3722.04.18

לפרטים אודות When Technology Meets Food לחצו כאן

 

 

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x