ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות מקומי.קום The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 RoadShow Event 23 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot TechTLV2024 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי

מנכ"ל Seakura: שוק האצות ב-2021 יצמח ל-17 מיליארד דולר

יזהר פלדמן מנכ"ל סיקורה שפיתחה טכנולוגיה לגידול אצות ים אורגניות על היבשה אמר במפגש Food&Tech שערכו כלכליסט ובנק לאומי לבכירי תעשיית המזון וסטארטאפים בתחום: "הטכנולוגיה שלנו מעניקה לאצה תנאים מיטביים, מגדילה את התפוקה פר יחידת שטח ביותר מ-50%, כך שיוצאת אצה נקייה עם ערכים תזונתיים גבוהים יותר מזו שבים"

אמיתי גזית 11:4205.03.19
"היקף שוק האצות ב-2018 היה 8 מיליארד דולר, והערכות הן כי ב-2021 הוא יצמח ל-17 מיליארד דולר. מצד שני האוכלוסייה גדלה, הצורך במזון גדל ועתודות הקרקע מדלדלות. עם זה אנחנו רוצים להתמודד", כך אמר יזהר פלדמן, מנכ"ל Seakura שפיתחה טכנולוגיה ייחודית לגידול אצות ים אורגניות על היבשה, במפגש Food&Tech שערכו כלכליסט ובנק לאומי לבכירי תעשיית המזון וסטארטאפים בתחום.

 

 

לדבריו, "אצות זה מזון בראשיתי, היה לפנינו וכנראה שיהיה אחרינו. יש בו סיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים, פרוטאין טובים כתחליפי בשר. הים מלא מזהמים שבני האדם תורמים להם-מתכות, חומרי הדברה ומזהמים ביולוגיים. הכל נמצא שם.

 

יזהר פלדמן יזהר פלדמן צילום: אוראל כהן

 

 

"במשך למעלה מעשור סיקורה פיתחה טכנולוגיה ייחודית שמוציאה את האצות מהים ומגדלת אותן על היבשה. הטכנולוגיה מעניקה לאצה תנאים מיטביים, מגדיל את התפוקה פר יחידת שטח ביותר מ-50%, ואנו מגדלים את האצה ללא חומרי הדברה. כך שיוצאת אצה נקייה עם ערכים תזונתיים גבוהים יותר מזו שבים. מגדלים אצות עם יותר חלבון מאשר בשר, סיביים תזונתיים ויוד - מרכיב חיוני בגוף האדם, על פי סקר מ-2016 נמצא חוסר ביוד בנשים הרות וילדים.

 

"אנחנו פעילים בארץ ובעולם בתחום הקולינריה, תוספי תזונה ובעתיד בקוסמטיקה. מוצרים בתחום המאפים פסטות, גבינות שכבר נמכרות בארץ. וכן השקנו סדרה של תוספי התזונה המבוססת על אותם אצות שאנחנו מגדלים במכמורת".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x