ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות מקומי.קום The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT FoodTech2023 שוק ההון 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 RoadShow Event 23 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot TechTLV2024 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי

Mind the Tech NY2020

תחרות נגד השעון: יש לכם 15 דקות להציג על מנת להגשים חלום

כ־40 חברות סטארט־אפ השתתפו בניו יורק במפגשי ה־pitch & meet המקוונים של כלכליסט. הן הציגו שם בפני חברות ענק אמריקאיות את פיתוחיהן בתחומי סיייבר, פינטק, בינה מלאכותית, מסדי נתונים וסחר

עומר כביר 08:5119.11.20

הקורונה לא עוצרת את גלגלי היזמות: קרוב ל־40 סטארט־אפים השתתפו השנה באירוע ה־pitch & meet המקוון שנערך במסגרת ועידת Mind the Tech New York 2020 של "כלכליסט", והציגו את החברה ואת החזון שלהם לקבוצה נבחרת של משקיעים ולקוחות פוטנציאלים.

 

השנה השתתפו במפגש חברות בולטות ובהן ענקית האשראי מאסטרקארד, קרן ההון סיכון של אמריקן אקספרס, בנק אוף אמריקה, בנק ההשקעות מורגן סטנלי וענקית התעופה העולמית לוקהיד מרטין. לכל חברות אלו תחומי השקעות ופעילות מגוונים, שכוללים פינטק, סייבר, ביג-דאטה ובינה מלאכותית. משתתפת נוספת היתה Comcast. ענקית הטלקום האמריקאית היא כיום תאגיד מגוון שמחזיק בשליטה מלאה או חלקית בחברות ענק כמו האולפן ההוליוודי NBCUniversal או סקיי גרופ.

 

משתתפים בולטים נוספים באירוע מתחום הפיננסים כללו את חברת ההשקעות Bridgewater Associates, שמנהלת נכסים בשווי 138 מיליארד דולר, בנק ההשקעות BNY Mellon, שמנהל נכסים בשווי כולל של קרוב ל־40 טריליון דולר, הבנק הגדול בקנדה רויאל בנק אוף קנדה, והבנק הברזילאי Itaú Unibanco.

 

 

Mapped in NY Israeli

מייסד: גיא פרנקלין

 

"המטרה שלנו כאן בניו יורק, בייחוד בתקופת הקורונה, היא לנסות ולהביא ערך לחברות הישראליות הפועלות בישראל ובניו יורק. זה חשוב במיוחד עכשיו, כשיותר קשה בשלט רחוק ליצור את הקשרים עם בכירי התאגידים, ולכן אנחנו כאן לגשר על הפער הזה", אמר גיא פרנקלין, מייסד פלטפורמת Israeli Mapped in NY, השותפה של "כלכליסט" בוועידה. הפלטפורמה מסייעת בצמיחה של סטארט־אפים ישראליים בניו יורק דרך חיבורים למשקיעים וללקוחות ובחשיפה בפני השוק האמריקאי. כמו כן היא מציגה במפה אינטראקטיבית את האקו סיסטם של הטק הישראלי בניו יורק הכולל כ־350 חברות ישראליות הפועלות בעיר.

 

פרנקלין הוסיף: "במסגרת הוועידה הבאנו גופים אמריקאיים מובילים דוגמת מאסטרקארד, אמריקן אקספרס, לוקהיד מרטין, מורגן סטנלי ועוד רבים אחרים ואליהם חיברנו לפגישות אחד על אחד חברות ישראליות רבות, בעיקר בתחומי סייבר, פינטק ו־AI, כדי שימצאו טכנולוגיות שיענו על הצרכים המשתנים שלהם בתקופה זו. כי כולם עדיין מחפשים חדשנות ואין כמו החדשנות הישראלית ביחוד בתחומים אלו".

 

גיא פרנקלין מייסד ומנכ"ל Israeli Mapped in NY גיא פרנקלין מייסד ומנכ"ל Israeli Mapped in NY

 

 

Flytrex Aviation

מייסדים עמית רגב ויריב בש

 

Flytrex Aviation שהוקמה על ידי עמית רגב ויריב בש, מפתחת מערכת של רחפני משלוחים והופכת את הרעיון למציאות. החברה יכולה לספק לצרכן כל חבילה עד 3 קילו, ובעיקר אוכל ממסעדות.

 

לדברי החברה, מי שעובד עם המערכת שלה משלח ישירות לבית הלקוח. הלקוח עצמו נשאר בבית ומזמין דרך אפליקציה. לחברה מוקד באזור מסחרי כמו קניון, ובכל פעם שמתקבלת הזמנה היא אוספת את המשלוח, מטעינים אותו לרחפן ומעבירה ליעד. כשהרחפן מגיעה לבית הלקוח הוא משלשל את החבילה בחוט — הוא לא נוחת אלא באזור השיגור שלו. המשלוח מתבצע תוך כמה דקות טיסה, ורחפן יכול לבצע עד שישה משלוחים בשעה, תלוי במרחק, ברדיוס של עד 5 ק"מ. המערכת פועלת באיסלנד מ־2017, ובספטמבר החלה להפעיל פיילוט בארה"ב של ענקית הקמעונאות וולמארט, במסגרת מאמציה של וולמארט להתחרות באמזון.

 

מפגשי זום בין משקיעים ליזמים מפגשי זום בין משקיעים ליזמים

 

SQream

מייסדים: עמי גל וקוסטיה וראקין

 

SQream השלימה ביוני ראונד B מורחב של 39.4 מיליון דולר. SQream מפתחת מסד נתונים אנליטי מבוסס SQL, שמאפשר לחברות לנתח כמות מידע גדולה פי 20 מפתרונות קודמים, במהירות גבוהה פי 100 ובעלויות של עשירית ביחס למסדי נתונים מקבילים. החברה נוסדה ב־2010 על ידי עמי גל וקוסטיה וראקין והיא מעסיקה כיום 80 עובדים בישראל ובעולם.

 

את סבב הגיוס העדכני של החברה הובילו Mangrove Capital Partners ו־Schusterman Family Investments שהצטרפו למשקיעים הקיימים שעימם נמנים: Blumberg Capital, Silvertech Ventures ו־Alibaba Group.

 

Contentsquare

CFO: שלומי חגי

 

על הנייר Contentsquare היא סטארט־אפ צרפתי, ואולם מאז רכשה את קליקטייל הישראלית ב־2019 יש לחברה פעילות נרחבת בישראל. שלומי חגי, מנכ"ל קליקטייל שהוביל את מכירתה לחברה הצרפתית, משמש היום כ־CFO של החברה הגלובלית. בקיץ האחרון גייסה החברה 190 מיליון דולר, בין השאר על מנת להרחיב את מרכז המו"פ שלה ברמת גן, שבו מועסקים 150 מתוך 600 עובדי החברה.

 

המערכת הטכנולוגית של קונטנטסקוייר מאפשרת למותגים ליצור חוויות טובות יותר עבור משתמשים ולמקסם את רווחיהם. הפלטפורמה של החברה מנתחת את התנהגות הלקוחות באמצעות מעקב אחר מיליארדי אינטראקציות אנונימיות באינטרנט, במובייל ובאפליקציות, תוך כיבוד מלא של חוקי פרטיות, והפיכת מידע נצבר זה להמלצות נבונות. כתוצאה מהניתוח, לקוחות החברה מגדילים את ההכנסותיהן, ומתקשרים בדרך טובה יותר עם המשתמשים.

 

 

פלטפורמה שמסייעת לצמיחת מאות הסטארט-אפים הישראליים הפועלים בניו יורק פלטפורמה שמסייעת לצמיחת מאות הסטארט-אפים הישראליים הפועלים בניו יורק

 

ePlane

מנכ"ל: גדעון שמואל

 

ePlane פיתחה מערכת מבוססת למידה עמוקה ואוטומציה שבאמצעותה אלפי השחקנים בשוק חלקי החילוף למטוסים יכולים לסחור ולאתר שירותי תיקונים ובכך לשפר את מערכת האספקה וההזמנות של החברות ואת העלויות. הפלטפורמה מאפשרת גם יכולת סנכרון וניהול מלאי מבוססי דאטה בזמן אמת.

 

לדברי ePlane, בפלטפורמה שלה שהושקה ב־2018 נרשמים מדי חודש מעל 50 מיליון דולר בדרישות חודשיות המתקבלות מלמעלה מ־4,000 חברות מובילות בתעשייה.

 

תחום התחזוקה והחלפים בעולם התעופה מייצר 80 מיליארד דולר בשנה וצפוי לגדול ל־116 מיליארד דולר עד שנת 2029. במרץ השלימה ePlane גיוס ראונד B של 9 מיליון דולר, שהצטרפו ל־7.5 מיליון דולר שגייסה החברה בסבבים קודמים.

 

 

 

x