ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות מקומי.קום The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 RoadShow Event 23 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot TechTLV2024 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי
באנר ועידת ניו יורק דף כתבה

ועידת ניו יורק

משה מרי: "פינת קפה טובה וקפה איכותי יוצרים תוצאה נפלאה עבור הארגון"

מנכ"ל נספרסו ישראל אמר בוועידת כלכליסט בניו יורק, כי "לקפה יש חלק מרכזי במתן מענה לצרכים החברתיים שלנו, בתור שובר קרח, רגע לנטוורקינג והזדמנות ליצור קשרים"

עומר כביר, ניו יורק 21:2917.05.17

קפה הוא משקה חביב, על גבול הממכר לאנשים מסוימים. אבל האם יש לו גם תפקיד בקידום פוריות וחדשנות בארגונים? לדברי מנכ"ל נספרסו ישראל, משה מרי, אין בכך ספק. מרי דיבר בוועידת "כלכליסט" בניו יורק.

 

"במחקר שנעשה באנגליה בקרב 3,000 עובדים, התברר ששבעה מכל תשעה מהם למדו יותר על החברה בשיחות בפינת הקפה מאשר באמצעות בתקשורת רשמית.36% מהמשברים בחברה נפתרו תוך שתיית קפה ו-41% מהעובדים חשבו על רעיונות יצירתיים בזמן הפסקת הקפה שלהם. פינת קפה טובה וקפה איכותי יוצרים תוצאה נפלאה עבור הארגון".

מנכ"ל נספרסו ישראל, משה מרי, בועידת ניו יורק מנכ"ל נספרסו ישראל, משה מרי, בועידת ניו יורק צילום: אוראל כהן

 

לדברי מרי, הדבר ניכר גם בפעילות של משרדי נספרסו בישראל, ובעיקר סביב מכונת הקפה במשרדו האישי: "כשהאורחים שלי ואני מכינים קפה ביחד, הם נעשים נינוחים

יותר ופתוחים יותר וזה מוביל לפגישות יצירתיות ויעילות יותר. כשבנינו את המשרדים החדשים שלנו, החלטתי להוציא את הקפה מהמטבח ולשים אותו במרכז הקומה. בחזון שלי זה הרבה יותר חשוב מאוד חדר ישיבות".

 

בדבריו קשר מרי גם בין קפה לפיתוחים טכנולוגיים, למשל מצלמת הרשת. "ב-1991, בקיימברידג', מהנדסים שרק רצו לדעת אם הקפה במטבח מוכן בלי לקום מהכיסא שלהם, המציאו את מצלמת הרשת הראשונה", הוא סיפר. "כמו שאומרים, ההמצאות הטובות ביותר נולדו מצורך דחוף או סתם מעצלנות".

 

מרי הוסיף: "מה שמחבר את כולם זה הצורך לפגוש אנשים אחרים. לקפה יש חלק מרכזי במתן מענה לצרכים החברתיים שלנו, בתור שובר קרח, רגע לנטוורקינג והזדמנות ליצור קשרים. זה מה שמוביל לחילופי רעיונות טובים יותר ומניע חדשנות שבסופו של דבר משנה את החיים שלנו".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x