סגור
מתכוניסט פודינג חלב עם ג'ינג'ר
(איור: מיכל פדלון, הנפשה: זהר שרעבי-קופר)
מתכוניסט

זיכרון מהטיול בסין: פודינג חלב עם ג'ינג'ר

לפני 20 שנה טיילתי בסין, ונחשפתי למאכלים, טעמים וריחות שהיו חדשים, מגוונים ולעיתים מוזרים עבורי. במסעדה קטנה במחוז גואנגדונג בדרום-מזרח סין נתקלתי בהפתעה - פודינג עדין שמשלב בין המתיקות של החלב לבין החריפות הטבעית של הג'ינג'ר. מנה מרעננת ומנחמת שכיף  להכין עם הילדים, במיוחד עכשיו