ממלפפון חמוץ ב-6,200 דולר ועד טוסקנה בפוריידיס: על מה דיברנו השבוע בתרבות
וגם: יוצרי קופה ראשית על ההצלחה והעונה החדשה של "לבד בבית", ראיון עם המרתוניסט הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים, ראיון עם המעצבת של האופרה הישראלית שעבדה בצמוד לג'ון גליאנו בדיור וטיול לבית הבק
6 צפייה בגלריה


העבודה Pickle של האמן מתיו גריפין
(צילום: באדיבות Matthew Griffin and Fine Arts, Sydney)
"אני רץ לפי תחושה פנימית, לא לפי שעון". ראיון עם המרתוניסט הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים
"בקוטור ובאופרה המטרה היא להפוך אנשים ליצורים מופלאים". ראיון עם המעצבת של האופרה הישראלית שעבדה בצמוד לג'ון גליאנו בדיור
יקב אמפורה – טוסקנה של פוריידיס. ביקור ביקב הבוטיק הכי מצליח בישראל




































