סגור
תלמידים חרדים ב בית ספר חרדי
תלמידים חרדים בבית ספר חרדי (צילום: עוז מועלם)

בדיון של ח"כ אחד: הכנסת אישרה את דחיית הפחתות השכר למורים החרדים

בהעדר משתתפים נוספים, אישר ח"כ ישראל אייכלר חוק המאפשר למורים החרדים לדחות את קיצוצי השכר לחודשים הבאים. המהלך מגיע לאחר שהמפלגות החרדיות נכשלו להעניק למורים החרדים את תוספות השכר הענקיות שהבטיחו. החוק מוסווה כ"מניעת אפליה" אך מיועד רק למגזר החרדי

בעיצומה של מלחמה בעוד הכנסת מקיימת רק ישיבות חיוניות ותחת מתקפת טילים, אישרה הבוקר (ב') ועדת העבודה והרווחה של הכנסת, בראשות ח"כ ישראל אייכלר מיהדות התורה, את החוק לדחיית הקיצוץ בשכר של המורים החרדים. התיקון יאפשר לפזר חלקים מהניכוי על העלאות מתכננות לשנת הלימודים הבאה במקום.
בעקבות פעולות המחאה של הסתדרות המורים בראשית מאי הושג איתה הסדר לפיו שיעור הפחתת השכר הכללי ב-2025 יירד מ-3.3% ל-0.95%. בנוסף, יידחה יישום שורת תוספות שמגיעות למורים וביניהן תוספת וותק וגמול בית ספרי. בשל המועד המאוחר ההסכם חייב חקיקה.
ב-19.5 הובא החוק לאישור הסכם המורים לקריאה שנייה ושלישית במליאה. החרדים איימו למנוע העברת ההסכם הוסכם עימם שימצא להם פתרון חלופי. הסיבה לכך שהנושא השולי של הפחתת שכר עכשיו או בעוד כמה חודשים הפך לכה מרכזי הוא שהמפלגות החרדיות נכשלו בהבטחתן להעניק למורים החרדים תוספות ענק לשכר נוסח רפורמת אופק חדש והן נואשות להציג הישג.
חוק דחיית הפחתות השכר למורים החרדים הובא כתיקון לחוק להשתתפותם של העובדים בשירות הציבורים בצעדים לייצוב המשק. דברי ההסבר להצעת החוק כלל אינו מזכירים שמדובר בחוק מגזרי. במקום זה מסבר ש"התיקון מקודם במטרה לתת מענה לעובדים שאינם מאוגדים, זאת בדומה לאפשרות שניתנה לעובדים מאוגדים להגיע להסדר חלופי במסגרת הסכם קיבוצי, דוגמת ההסכם שהושג בין הסתדרות המורים למשרד האוצר".
אייכלר היה הח"כ היחיד בדיון ובהעדר משתתפים נוספים הצביע על החוק בעצמו. הוא אמר: "אנחנו מתקנים את החוק כדי למנוע אפליה ולאפשר לכל עובדי המגזר הציבורי להגיע להסדרים חלופיים, כך שכל ארגון או מעסיק יוכלו לפזר את המס שהוטל בשל צרכי המלחמה באופן שיהיה נוח ויכביד כמה שפחות על העובדים".
בדיון הובהר כי הסדרים חלופיים יחייבו אישור משרד האוצר, שיבקש לוודא כי שווי ההפחתה מכל עובד יהיה בסופו של דבר זהה לזה הנדרש בחוק. עוד הובהר שהמעסיק יגבש את ההסדר, ללא צורך באישור של כל אחד מהעובדים וכי לאחר אישורו יחויב המעסיק לעדכן את העובדים אודות ההסדר ופרטיו. המועד האחרון להגשת הסדרים לאישור הוא ה-30.6.25.