סגור
מוטי גוטמן מנכ"ל חברת הטכנולוגיה והאסטרטגיה מטריקס MATRIX
מוטי גוטמן מנכ"ל מטריקס

לקראת המיזוג עם מג'יק: מטריקס עם רבעון שיא - רווח של 84 מיליון שקל

מטריקס חתמה את הרבעון השלישי עם צמיחה של 16% בהכנסות ושל 21% ברווח; בחודש הבא בעלי המניות של החברה יצביעו על עסקת המיזוג עם מג'יק; המנכ"ל מוטי גוטמן:"המיזוג יהיה קפיצת מדרגה בהתפתחות מטריקס" 

מטריקס פרסמה הבוקר את הדוח לרבעון השלישי של השנה, שאותו חתמה עם רווח שיא של 84.3 מיליון שקל, בהשוואה ל-69.7 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנה שעברה, שיפור של 21%.
הרווח הנקי המיוחס לבעלי מניות החברה ברבעון עמד על שיא של 78 מיליון שקל. התוצאות מגיעות לפני הצבעת בעלי המניות על עסקת המיזוג עם מג'יק, שאמורה להתקיים בחודש הבא.
הכנסות החברה ברבעון השלישי עמדו על 1.64 מיליארד שקל, בהשוואה ל-1.42 מיליארד שקל ברבעון המקביל אשתקד, צמיחה של15.7%. הגידול בהכנסות נבע בעיקר מהרחבת הפעילות במגזר פתרונות ושירותי IT.
התוצאות הושפעו גם מאיחוד וצאות החברות שנרכשו לאחרונה על ידי מטריקס: חברת גב מערכות (החל מהרבעון הראשון של 2025), חברת אורטק (החל מדצמבר 2024) וחברת ALACER (החל מהרבעון הרביעי של 2024).
הרווח הגולמי ברבעון טיפס לשיא של 241.5 מיליון שקל (14.7% מההכנסות), בהשוואה ל-205 מיליון שקל ברבעון המקביל (14.5% מההכנסות), עלייה של 17.8%. הרווח התפעולי טיפס גם הוא לשיא, של 131.5 מיליון שקל (8% מההכנסות), בהשוואה ל-108.2 מיליון שקל ברבעון המקבי (7.6% מההכנסות), גידול של כ־21.5%.
מוטי גוטמן, מנכ"ל מטריקס, אמר לאחר פרסום הדוחות: "מטריקס נכנסת לישורת האחרונה של מימוש העסקה למיזוג עם חברת מג'יק , הנדרשת לאישורים רגולטוריים ולאישור האספה הכללית המיוחדת שנקבעה לחודש דצמבר.אם יאושר, המיזוג יהיה קפיצת מדרגה בהתפתחות מטריקס".