$
פטנטים וקניין רוחני

FoodTech 2018

המהלך החדשני הבא של תעשיית המזון - הפרס: עד 300 אלף שקל

הנושאים אליהם התחרות מפנה זרקור הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק

מאיר אורבך 10:1714.05.18
בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של "כלכליסט" בשיתוף תנובה יוצא לדרך, בפעם הראשונה. הנושאים אליהם התחרות מפנה זרקור הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק.

 

לפרטים ולהרשמה ל-FOODTECH 2018 לחצו כאן

 

השופטים בתחרות: יואל אסתרון - מו"ל "כלכליסט", אייל מליס - מנכ"ל תנובה, זאב פייקובסקי - מדען ראשי קבוצת תנובה, עמית קרפ - שותף ב־Bessemer Venture Partners, מיכל דריימן שותפה ו-CFO בקרן JVP, פרופ' אבי שפיגלמן - ראש המעבדה לחדשנות במזון בטכניון, פרופ' מרסל מחלוף - דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, פרופ' איילת פישמן מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון ועדי יופה - טרנדולוגית ומומחית לעתידנות עסקית.

 

מנכ"ל תנובה אייל מליס מנכ"ל תנובה אייל מליס צילום: אוראל כהן

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x