$
אוכל

החדשה של ירזין

האחים ירזין יפתחו בסוף יוני מסעדת פיצה חדשה בתל אביב. וגם: שני סניפים צפוניים חדשים לג'ירף, תפריט חורף במסעדת בלה, ושותא הגרוזינית חוגגת שנתיים

גלי וולוצקי 09:3120.01.15

עוד בטרם נרגעו התורים האימתניים למסעדות שבמלון הבוטיק התל־אביבי נורמן, האחים ירזין כבר עמלים על מיזם חדש: מסעדת פיצה שתיפתח בסוף יוני בדרך בגין 24 בתל אביב. המסעדה החדשה תצטרף לעסקיהם האחרים של האחים, ובהם קפה איטליה, הטאקרייה, רשת טוני וספה ורשת מוזס.

 

המסעדה החדשה תתמחה בפיצה שתיאפה בתנור עצים, שנרכש ממש בימים אלה באיטליה, ותציע גם מנות אחרות מהמטבח האיטלקי. במסעדה יהיו כ־100 מקומות ישיבה והיא תפנה לקהל בליינים צעיר.

 

"יהיה במקום גם בר", אומר יורם ירזין, "אנחנו הולכים על התרחשות וחוויה קצת היפסטרית. העיצוב יהיה מחוספס, עם צינורות חשופים, מקום לא מאוד 'עשוי' מבחינת האווירה, אבל רציני מבחינת המטבח".

 

בלה, בית שערים בלה, בית שערים צילום: עמרי אילת

 

אתם גם הבעלים של טוני וספה, למה לכם עוד פיצרייה?

"הקונספט ממש שונה. טוני וספה זה פיצה במשקל לקחת, וכאן מדובר במסעדה עם הגשה לשולחן, תפריט אוכל רציני ובר חזק".

 

ג'ירף מתרחבת צפונה

 

 לקראת האביב תפתח רשת ג'ירף את המסעדה השמינית שלה, בקניון דרורים שבצומת בני דרור. לקראת סוף השנה תיפתח מסעדה נוספת ברשת במיקום שטרם נקבע בצפון הארץ. כיום מחזיקה הרשת, שנפתחה לפני 17 שנה, שבע מסעדות בקונספטים שונים: ג'ירף גריל (רמת החייל), ג'ירף נודלס (אבן גבירול בתל אביב וראשון לציון) ועוד. הקונספט של המסעדות החדשות ברשת עדיין לא נקבע.

 

בלה ערוכה לחורף

 

מסעדת בלה בבית שערים חונכת תפריט חורף חדש של השף עידן ליפשיץ (יוצא טוטו). בין המנות החדשות: מרק ארטישוק ירושלמי עם ערמונים, כמהין, קציפת כמהין ועירית; ספריבס בוויסקי מעושן, כוסברה, בצל ירוק ובוטנים; וריזוטו פירות ים עם זעפרן. פרטים: בכניסה למושב בית שערים, 04-9830730.

 

חגיגות שנתיים בשותא

מדי שישי בצהריים במהלך ינואר־פברואר תחגוג שותא הגיאורגית שנתיים להיווסדה. בשעות 16:00–13:00 מנוגנת במסעדה מוזיקה צוענית ומוגש תפריט קליל של בירות ומבחר כיסונים גיאורגיים. פרטים: 64–60 שקל לכיסונים, סלט ובירה, קיבוץ שמרת, 04-8219208.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x