$
בארץ

דיסקונט: תמר סלמניק מונתה למנהלת סניף לונדון

סלמניק, שעד לאחרונה שימשה כמנהלת אגף הנדל"ן והתשתיות של דיסקונט, תחליף את דני אלקנתי שפרש מהבנק לאחר שש שנים בתפקיד

כתב כלכליסט 10:23 26.09.11

 

בנק דיסקונט הודיע הבוקר (ב') על מינויה של תמר סלמניק לתפקיד מנהלת סניף לונדון. סלמניק מחליפה בתפקיד את דני אלקנתי שפרש מהבנק לאחר שש שנים בתפקיד, וצפויה להתחיל בתפקידה ב-1 באוקטובר.

 

סלמניק, שעד לאחרונה שימשה כמנהלת אגף הנדל"ן והתשתיות של הבנק, הצטרפה לדיסקונט לפני כ-12 שנה ומילאה תפקידים בחטיבה העסקית של הבנק, שהעיקרי בהם בתחום ליווי פרויקטים והנדל"ן. בתקופתה הגדיל הבנק את חלקו במימון פרויקטים בתחום התשתיות. סלמניק הובילה, בין השאר, את מימון פרויקט מנהרות הכרמל, מימון שיקום כבישי הצפון וכן פרויקטים בתחום ההתפלה והאנרגיה.

 

סלמניק היא בעלת תואר ראשון במשפטים מהאוניברסיטה העברית בירושלים ותואר שני במשפטים (בהצטיינות) מאוניברסיטת תל אביב בשילוב עם אוניברסיטת ברקלי , קליפורניה.

 

אורית אלסטר, סמנכ"לית וראש החטיבה העסקית בדיסקונט ציינה: "סניף לונדון של דיסקונט מהווה ציר מרכזי בניהול הפיננסי של חברות ישראליות הפועלות באירופה. אני מברכת על מינויה של תמר סלמניק לתפקיד, מאחלת לה הצלחה ומודה לדני אלקנתי על פועלו".

 

את סלמניק תחליף מיכל כספי-שפירא שמונתה למנהלת אגף תשתיות ונדל"ן בבנק דיסקונט. כספי-שפירא הינה שמאית מקרקעין ובוגרת תואר ראשון במדעי המדינה מאוניברסיטת ת"א. בתפקידה האחרון שמשה כסמנכ"לית פיתוח עסקי בקבוצת "משולם לוינשטיין" וקודם לכן ניהלה את תחום השמאות בבנק דיסקונט ובבנק לאומי.

x