$
הייטק והון סיכון

E8 Storage גייסה 12 מיליון דולר

הסאטרט-אפ שפיתח טכנולוגיה חדשה לאחסון פלאש הוקם ב-2014 וגייס בסבב הראשון 6 מיליון דולר. הסבב הנוכחי ישמש אותו להכפלת צוות העובדים בישראל

מאיר אורבך 07:0510.05.16

חברת הסטארט-אפ הישראלית לאחסון פלאש E8 Storage, גייסה 12 מיליון דולר בסבב גיוס שני בהובלת קרן ההון סיכון Accel, ובהשתתפות המשקיעים הקיימים קרנות ההון סיכון הישראליות מאגמה וורטקס שהשקיעו בה בסבב הראשון 6 מיליון דולר.

 

E8 Storage תשתמש במימון להאצת השקת המוצר, על ידי גיוס צוות שיווק ומכירות בארה"ב, והכפלת צוות הפיתוח בישראל מ-20 ל-40 עובדים. E8 Storage הוקמה בשנת 2014 ע"י המנכ"ל זיוון עורי וסמנכ"ל הפיתוח אלכס פרידמן.

זיוון עורי מנכ"ל E8 Storage זיוון עורי מנכ"ל E8 Storage צילום: יח"צ

 

האפליקציות והשירותים החדשים שיוצאים לשוק דורשים מתשתיות המחשוב מעטפת ביצועים הולכת וגדלה, מה שדוחף את ארגוני ה-IT לשאוף לשפר את הביצועים וזמני התגובה של מערכות האחסון שלהם. בשנתיים האחרונות קיים בשוק דור חדש של כונני SSDs מבוססי פלאש, הפועלים בטכנולוגיית NVMe שמתחברת ישירות לשרתי הלקוח. רף הביצועים של כוננים אלו גבוה מדורות ה-SSD הקודמים, ומוביל מהפכה של אפליקציות חדשות ועתירות ביצועים אשר יכולות ליהנות מהשיפור בביצועים. עם זאת, מערכות האחסון הקיימות, לרבות מערכות אחסון מבוססות פלאש, לא תוכננו לשימוש עם כונני NVMe ועל כן ארגוני IT המשתמשים במערכות מסוג זה לא יכולים להרוויח את שיפור הביצועים שמציעה הטכנולוגיה החדשה. E8 Storage פיתחה פיתרון המאפשר לבנות ארונות ציוד ובהם מגירות NVMe המשותפות לכל השרתים בארון.

 

זיוון עורי, מנכ"ל E8 Storage, מסר: "אנו שמחים על הצטרפות Accel למשקיעים הקיימים שלנו. ההשקעה מקרבת אותנו להשקת המוצר, שהיום נמצא בבדיקות בטא אצל מספר לקוחות בארה"ב. הפתרון הוא היחיד בתעשייה שמציע שיתופיות של NVMe, תוך מתן שירותי אחסון מוכרים כמו זמינות גבוהה, יתירות כונני SSD, והקצאת מקום דינאמית. יתרון נוסף הוא היכולת להוסיף כוננים לפתרון או לשדרג מערכת קיימת לכוננים מהירים יותר".

 

קווין קומולי מ- Accel אשר הוביל את הסיבוב ויצטרף לדירקטוריון של E8 Storage מסר: "הדור הבא של אפליקציות עתירות ביצועים, כגון ניתוח זמן אמת של Big Data, או איסוף כמויות המידע הנאגרות על ידי מכשירי אינטרנט הדברים (Internet of Things), דורש בחינה מחודשת ויסודית של מרכז הנתונים המודרני."

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x