סגור
כנס טק אילת תחרות סטארטאפים זוכים מקום ראשון Wisor AI
Wisor AI. הזוכים במקום הראשון (צילום: ריאן פרויס)
ועידת Tech1

הסטארט-אפ Wisor Ai זכה בתחרות הפודיום של ועידת Tech1

Wisor AI היא חברת תוכנה saas שמייעלת את תהליכי העבודה של המשלחים ומייצרת להם רווחים גבוהים. במקום השני זכתה חברת Formx ובמקום השלישי חברת Cyvore. התחרות נוהלה על ידי EY ובהובלת השותף אלעד שטרנליכט

חברת Wisor Ai היא הזוכה בתחרות הפודיום, תחרות הסטארטאפים של ועידת Tech1 באילת. במקום השני זכתה חברת Formx ובמקום השלישי חברת Cyvore. רז רונן מנכ"ל Wisor Ai אמר במעמד הענקת הפרס, כי "אנחנו בתקופה קשה, כולנו חווים את זה במעגל ראשון ושני. אני שירתתי בשלדג 300 ימי מילואים, אנא תוקירו חמלה לכל אדם עד שנביא שקט לשכונה הקטנה שלנו".
התחרות של הוועידה עמדה בסימן AI כאשר כל החברות הציגו שילוב או בסיס של AI בטכנולוגיות שלהן. החברות שנתנו את הפרסים לזוכים - Brightdata, RavTech, Rooms, HiTech Zone. החברות שהשתתפו בתחרות הגמר כוללות את Cyvore, Canotera ,CapStack, Bagel AI, Muvan AI, Deep Learning Robotics, FormX, Wisor AI, Pillar Security.
Wisor AI היא חברת תוכנה saas שמייעלת את תהליכי העבודה של המשלחים ומייצרת להם רווחים גבוהים. הפתרון שלה מאפשר הצעות מחיר אוטומטיות ברמה גלובלית, כך שחברות שילוח יכולות להפיק הצעות מחיר ולשלוח אותן ללקוחות בתוך דקות ספורות. בעזרת אינטגרציה חלקה וטכנולוגיה מתקדמת Wisor AI מעניקה כוח ליותר מ-300,000 חברות שילוח מסורתיות לשפר את היעילות, להפחית עלויות תפעול ולהגדיל את הרווחיות. מייסדי החברה: רז רונן – מנכ"ל ומייסד שותף, עידו קראבני – סמנכ"ל טכנולוגיות ומייסד שותף וערן בולס – סמנכ"ל נתונים ואנליטיקה ומייסד שותף. החברה גייסה עד היום 23 מיליון דולר בין היתר מ- Team8, עם השתתפות של משקיעים נוספים כמו קרן ניו אירה, Ocean Azul Partners ו-Hico Investment Group.
הזוכה במקום השני היא חברת FORMX. מנכ"ל החברה שי חסון, אמר לשופטים, "אנחנו עוסקים בבתי מגורים למשפחה. אנחנו עובדים עם לקוחות שבונים בתים בעזרתנו. אנחנו מוכרים קיטים - משלב התכנון ועד לקבלת מפתח לבית. אני בונה הכל בטכנולוגיה וזה נעשה ללא בני אדם כמעט. אנחנו בונים בקליפורניה ששם התוכנה מותאמת במדויק לרגולציה".
FormX מתמקדת בבניית יחידות מגורים נוספות ומשרדים בחצר האחורית, תוך שימוש בטכניקות בנייה מודרניות. הגישה של החברה כוללת תהליך ממוקד ויעיל שבו הם מטפלים בעיצוב, בקבלת האישורים ובבנייה עצמה. הטכנולוגיה שבה הם משתמשים מאפשרת הרכבה מהירה של המבנים באתר, דבר שמפחית את זמן הבנייה הכולל בהשוואה לשיטות בנייה מסורתיות. שיטה זו גם שואפת למזער את ההפרעה והרעש. השירותים של FormX מיועדים לאנשים שמעוניינים להוסיף שטח מגורים או עבודה לנכס שלהם, ומציעים פתרון המדגיש יעילות ונוחות בתהליך הבנייה. החברה נוסדה על ידי גל רוזנסווייג – מנכ"ל, שי חסון – סמנכ"ל תפעול ונעמי (נמי) גיידר – סמנכ"לית מוצר.
הזוכה במקום השלישי היא חברת Cyvore Security, סטארט-אפ ישראלי חדש יחסית בתחום הסייבר-אבטחה, שהוקם באוגוסט 2024 ופועל מתל אביב. החברה מפתחת פתרונות לאבטחת סביבות עבודה דיגיטליות, במיוחד עבור עבודה מרחוק ועבודה היברידית. החברה מתמחה במספר תחומים עם מיקוד בעולם הפישינג. הטכנולוגיה של Cyvore משלבת בינה מלאכותית, למידת מכונה וניתוח התנהגותי כדי לזהות ולנטרל איומים מתוחכמים כמו דיפ-פייק, הנדסה חברתית בזמן אמת ופישינג של פרטי גישה. החברה הוקמה על ידי שלושה מייסדים: אורי סגל (מנכ"ל), יפתח רותם (סמנכ"ל מוצר) ויואב רותם (סמנכ"ל טכנולוגיות). באפריל 2025, Cyvore גייסה 2.5 מיליון דולר בסיבוב קדם-סיד (Pre-Seed) בהובלת קרנות ההון סיכון 1948VC ו-Ineffable VC, וכן מספר אנג'לים. מנכל החברה הודה למצביעים ולשותפים שלו להקמת החברה.
"מתוך קרוב למאה סטארטאפים נבחרה בקפידה נבחרת של 17 שהרשימו את הוועדה, ומתוכם עלו לגמר שמונה חברות יוצאות דופן. היה מרשים לראות על הבמה את החדשנות ואת האסטרטגיה העסקית המגובשת שלהן, תוצאה של תהליך סינון קפדני והכנה מעמיקה שעשינו להן בשבועות האחרונים", כך לדברי אלעד שטרנליכט, שותף ב-EY.