$
אוכל

על הבר עם וולטר ווייט

פופ אפ בר בקרוואן דמוי מעבדת סמים בלונדון, מלון קוקטיילים בפריז והמיזם של יובל בן נריה בתל אביב

גלי וולוצקי 09:3328.07.15
פופ אפ בר ברוח הסדרה "שובר שורות" נפתח בסוף השבוע האחרון ברובע האקני בלונדון. הבר הזמני שוכן בקרוואן דומה לזה ששימש את וולטר ווייט וג'סי פינקמן להפקת סמים, וכולל מבחנות, צלחות פטרי, בקבוקי זכוכית והרבה שבבי קרח בכחול בוהק. 22 האורחים בכל סיבוב הושבה זוכים לסשן של שעתיים שבו ברמן תואם וולטר ווייט מנחה אותם בהכנת שני קוקטיילים ברוח הסדרה. הבר יפעל למשך ארבעה חודשים, אך יולי ואוגוסט כבר מוזמנים במלואם ונותרו כרטיסים לספטמבר ואוקטובר בלבד. פרטים והזמנת מקומות: 30 ליש"ט, www.abqlondon.com.

 

וולטר ווייט. רוקח קוקטיילים וולטר ווייט. רוקח קוקטיילים

 

  • אוכל רחוב יפני. שף מסעדת טאיזו, יובל בן נריה, יפתח בדצמבר דוכן בשוק האוכל החדש ברמת החייל. בן נריה מסביר שבניגוד לפרסומים קודמים, אין מדובר בסניף של טאיזו אלא בדוכן של אוכל רחוב אסייתי, "הפעם גם עם השפעות מיפן. בגדול מדובר בהרבה גריל, אוכל שהוא קז'ואל גם מבחינת הקונספט וגם מבחינת המחיר. זה יהיה סטריט פוד, אבל כמו שאני יודע לעשות", מסביר בן נריה.

 

  • לינה וקוקטייל. ברובע התשיעי בפריז נפתח מלון Bed and Beverage לחובבי קוקטיילים: אורחי המלון יוכלו ליהנות מסיורים בין הברים הלוהטים בעיר (המלון נמצא בבעלות קבוצה שמחזיקה גם בקוקטייל קלאב, ביף קלאב ומקומות רבים נוספים) שייערכו במכונית סיטרואן וינטג' מ־1973, או להישאר במלון וליהנות מבר הקוקטיילים בכניסה. מי שיעדיף להישאר בחדר יוכל לקבל את כל המשקאות ישירות למיטה או לנבור במיני־בר המכיל קוקטיילים מבוקבקים שנרקחו בעבודת יד. פרטים: החל מ־200 יורו ללילה, www.grandpigalle.com.

 

  • שתייה למטרה טובה. ביקב טוליפ תתקיים ביום שישי טעימת יין רוזה חדש של דורון יצחקי, הבעלים של פיוז'ן, מיזם המייצר יינות במדינות שונות בעולם. בטעימה ייחשף הרוזה החדש שיוצר בקוט דה רון בפרובנס, וכן תיערך טעימה השוואתית של שני יינות לבנים. החלק הקולינרי הופקד בידי השף אלון גונן, שעם סטודנטים מבית הספר לבישול דן גורמה ירקח מבחר מנות טאפאס. כל ההכנסות מהאירוע מוקדשות לעמותת מבשלים באהבה למען דרי רחוב. פרטים: שישי 31 ביולי, 10:00–15:00, כפר תקווה. טעימות היין ללא תשלום.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x