עקב השריפה, הדיונים בביהמ"ש המחוזי בת"א יחלו רק בשעה 11
שריפה פרצה הבוקר בארכיון ביהמ"ש המחוזי, אדם אחד נפגע קל משאיפת עשן ועשרות תיקים עלו באש. מכבי האש השתלטו על האש
10:02
10.07.11
הדיונים בבית המשפט המחוזי בתל אביב נדחו לשעה 11. זאת לאחר שפרצה שריפה בארכיון בית המשפט המחוזי סמוך לשעה שמונה בבוקר. הדיונים בבית משפט השלום שבבניין כבר החלו.
אדם אחד נפגע קל משאיפת עשן ופונה לבית החולים איכילוב. השופטים ועובדי בית המשפט פונו אל מחוץ לבניין. עורכי הדין, הצדדים והסקרנים שהחלו להגיע לא הורשו להיכנס..
ממכבי האש הוערך הנזק בשריפת כמה עשרות תיקים, אולם גם לאחר שהאש נוטרלה, לא איפשר העשן שהתפשט את החזרה לפעילות שנדחתה כאמור לשעה 11. מאווררים הופעלו כדי לפזר את העשן. חוקר שריפות יבדוק את המקור לשריפה. הערכה ראשונית היא שמדובר בקצר חשמלי.
בין הדיונים שנדחו: הטיעונים לעונשם של הורגי ארקי קרפ ז"ל והמשך ההוכחות במשפט דוד ואנונו, תיק רשות המסים מספר 2.


