$
כלכליסט-טק

האם ישראלית הונתה משקיעים בעמק הסיליקון?

שירלי הורנשטיין מככבת בדיווח של הבלוג טק־קראנץ', ולפיו התחזתה ליזמת ומשקיעה בחברות הייטק - וזייפה תמונות עם סלבריטאים

סוכנויות הידיעות 20:22 29.08.12

 

בלוג ההייטק טק־קראנץ' דיווח היום על ישראלית בשם שירלי הורנשטיין שהפילה משקיעים בכירים ב"רשת שקרים" שטוותה, כביכול. על פי הדיווח, הורנשטיין מציגה את עצמה כיזמת ומשקיעה בחברות הייטק, ומציגה תמונות מזויפות וערוכות שלה בפוטושופ עם סלבריטאים וידוענים שעמם יצרה קשרים.

 

שירלי הורנשטיין וג'סטין טימברלייק, גרסת הפוטושופ
שירלי הורנשטיין וג'סטין טימברלייק, גרסת הפוטושופ

 

עיתונאי טק־קראנץ' מספרים כי הורנשטיין הכריזה שסייעה לחברת שירותי אחסון הענן הגדולה בעולם דרופבוקס להיכנס לחממת Y Combinator המצליחה. בפני משקיעים אחרים היא תיארה את עצמה כבעלת קשרים עם שון פרקר, נשיא פייסבוק לשעבר, והקרן שהוא הקים, Founder's Fund. בטק־קראנץ' מדווחים כי הנהלת הקרן תובעת את הורנשטיין על התחזות, ודורשת ממנה להפסיק להציג את עצמה כעובדת שלה.

 

בתוך כך, בטק־קראנץ' שמו לב שפוסט שבו מציינת הורנשטיין שעבדה עם דרופבוקס הוסר במפתיע מהבלוג Women 2.0, המתמקד בנשים חשובות בתעשייה.

 

חברת סטארט־אפ קטנה אחת בשם זארלי הודתה שהורנשטיין סייעה לה בעבר.

 

את תגובתה של הורנשטיין לא ניתן היה להשיג.

x