גינדי השקעות ו"חבר" משתפים פעולה בשני פרויקטים בנתניה וברמת אביב
בפרויקט ברמת אביב מתוכננות להיבנות 92 דירות ואילו בקריית השרון בנתניה כ-90 יחידות דיור
11:08
21.07.09
גינדי השקעות ו"חבר" ישתפו פעולה במכירת דירות לעמיתי המועדון בשני פרויקטים של החברה ברמת אביב ובנתניה. לפני כחצי שנה שיתפו הגופים פעולה במכירת דירות בפתח תקווה.
המבצע הנוכחי הוא לגבי פרויקט GINDI - רמת אביב, בו מתוכננות 92 דירות, ביניהן דירות בנות 3 חדרים במחיר של כ-1.5 מיליון שקל ועד למיני פנטהאוזים במחיר של כ-2.87 מיליון שקל.
הפרויקט השני הוא גינדי בקריית השרון בנתניה, הכולל 90 יחידות דיור. המחיר למיני פנטהאוז 5 חדרים לעמיתי חבר עומד על כ-1.1 מיליון שקל, דירת גן בת 5 חדרים תימכר בעלות של כ-1.43 מיליון שקל ודירת פנטהאוז תעלה כ-1.43 מיליון שקל.
מנור גינדי מנכ"ל משותף בחברת גינדי השקעות מסר כי: "מדובר בשני פרויקטים איכותיים של החברה, המוקמים שניהם בשכונות מבוקשות, ומוצעים לעמיתי חבר במחירים חסרי תקדים, במיוחד לאור עליית המחירים והביקושים הערים המאפיינים את הענף של בחודשיים האחרונים".


