$
משפט

פרסום ראשון

סופית: ביהמ"ש אישר כי מיכל נגרין תמשיך להחזיק במותג הרשת

כמו כן אישר השופט אורנשטיין למנכ"ל הרשת לשעבר, ריימונד ולבר, לרכוש חומר גלם של הרשת ומכונות. לאחרונה אושר לנאמני הרשת למכור את מפעל הרשת הממוקם בבת ים בכ-13 מיליון שקל

עכשיו זה סופי. בית המשפט המחוזי בתל אביב אישר אתמול כי המעצבת מיכל נגרין תמשיך להחזיק במותג הרשת "מיכל נגרין". בכך נעתר נשיא בית המשפט המחוזי בתל אביב, השופט איתן אורנשטיין, לבקשת נאמני רשת התכשיטים לאשר כי מיכל נגרין תמשיך להפעיל מותג הרשת ובכך המותג "מיכל נגרין" חזר לבעלי הרשת.

 

 

 

בתוך כך אישר בית המשפט למנכ"ל הרשת לשעבר, ריימונד ולבר המיוצג על ידי עו"ד עמית לדרמן, לרכוש מהנאמנים חומר גלם ומכונות בסכום של 100 אלף שקל (פלוס מע"מ).

 

 

מיכל נגרין מיכל נגרין צילום: יריב כץ

 

מיכל נגרין ובעלה מאיר נגרין, בעלי השליטה ברשת, הגישו לנאמנים הצעה עם תנאים משופרים בסך 1.8 מיליון שקל (ללא מכונות ומלאי) ולהסדר נושים. המשמעות היא שאם יידרשו להיות משולמים כספים לנושים ותמורת הנכסים של הרשת לא תספיק התחייבו השניים לשלם סכום של 1.8 מיליון שקל. כמו כן השניים ערבו לסכום בין השאר באופן שיירשם צו איסור דיספוזיציה על בית המגורים של בני הזוג בתל אביב.

 

השופט אורנשטיין אישר לאחרונה לנאמני רשת מיכל נגרין, עוה"ד חנית נוב ושאול קוטלר למכור את מפעל הרשת הממוקם בבת ים בכ-13 מיליון שקל. הנכס בבת ים נרכש על ידי חברת מיכל נגרין עיצובים לפני כ- 4 שנים במחיר של כ-6 מיליון שקל וכעת צפוי להימכר בסכום יותר מכפול. חובות הרשת הוערכו בספטמבר בכ-10 מיליון שקל, אולם בשלב זה טרם ידוע מה החוב הסופי והמאושר על ידי הנאמנים.

 

עד לפני מספר שנים המותג מיכל נגרין נחשב לאחד ממותגי התכשיטים הנחשקים ביותר בארץ .מיכל נגרין הקימה את רשת התכשיטים שלה לפני כשלושים שנה והפעילה עשרות חנויות בארץ ובעולם - בין היתר ברוסיה, קרואטיה, רומניה, הולנד, הונגריה, צרפת, יפן, מקסיקו, ארה"ב, אוסטרליה, סין ועוד. בספטמבר האחרון פורסם כי מיכל נגרין החליטה לסגור הרשת אחרי 30 שנות פעילות ובית המשפט מינה נאמנים שהפעילו הרשת באופן ריווחי.

 

מיכל נגרין יוצגה על ידי עו"ד ארז ללקין ממשרד ללקין-וייס.

x