חברת הדלק TEN מפסיקה לשווק בנזין באוקטן 96 ו-98
לדברי דני בן נר, מנכ"ל החברה, הפסקת הפיקוח על בנזין באוקטן גבוה ומלחמת המחירים שבאה בעקבותיה, הפכה את עסקת הרכישה ללא כדאית עבור ציבור בעלי המכוניות
15:10
26.10.09
נוטשים את לקוחות הקצה: חברת הדלק TEN הודיעה היום (ב') שהיא מפסיקה לשווק בתחנות הדלק שבבעלותה בנזין באוקטן 96 ו98.
TEN מחזיקה כ-40 תחנות בפריסה ארצית. לדברי דני בן נר, מנכ"ל החברה, הפסקת הפיקוח על בנזין באוקטן גבוה ומלחמת המחירים שבאה בעקבותיה, הפכה את עסקת הרכישה ללא כדאית עבור ציבור בעלי המכוניות.
לדברי חברת TEN, בדיקה שנערכת על ידיה טרם הסרת הפיקוח על דלקים מסוג אוקטן 96 ואוקטן 98 מעלהף שאחוזי מכירות בנזין באוקטן 96 עמדו על כ5%.
בחברה הוחלט לחסוך את העלויות הכבדות הכרוכות בלוגיסטיקה של שינוע דלקים באוקטן גבוה לתחנות ולגלגל את החיסכון לטובת הצרכן באמצעות הורדת מחירו של בנזין 95 אשר נמכר בתחנות הרשת.


