דלק נדל"ן מכרה את בית הרצל בתל אביב לבנק דיסקונט תמורת 42 מיליון שקל
מדובר בבניין משרדים בן 20 שנה המשתרע על פני חמש קומות ושלוש קומות מרתף. הבניין מותאם לשימוש הבנק, השוכר אותו לתקופה קצרה, ולאחרונה הביע עניין לעזוב אותו או לרוכשו
חברת דלק נדל"ן מכרה את בניין בית הרצל בתל אביב לבנק דיסקונט תמורת כ-42 מיליון שקל. מדובר בבניין משרדים בן 20 שנה המשתרע על פני חמש קומות ושלוש קומות מרתף. הבניין מותאם לשימוש הבנק, השוכר אותו לתקופה קצרה, ולאחרונה הביע עניין לעזוב אותו או לרוכשו.
המתחם בו ממוקם הבניין - ברחוב הרצל בדרום תל אביב, מהווה כיום אזור תעשייתי. לדברי איליק רוז'נסקי, מנכ"ל דלק נדל"ן נכסים מניבים, "החברה מוכרת את בית הרצל במחיר מלא לפי ספרי החברה. הנכס אינו משועבד ואין חוב בגינו ואנו נוכל לפרוע את מלוא סכום החזר הלוואות הבעלים מדלק נדל"ן נכסים מניבים הנמצאת בבעלותנו המלאה לדלק נדל"ן. נכס זה מיצה את מלוא פוטנציאל השבחתו, כמו כן השוכר הודיע על הכוונה לפנותו בשנה הקרובה. החברה תמשיך לממש הזדמנויות ולהנזיל את קופתה".
בית הרצל נכלל ברשימה של נכסים אותם פרסמה החברה לפני כשלושה שבועות כמועמדים למימוש, בין היתר נכללו ברשימה: 2 בנייני מגורים בקנדה, בניין משרדים בשטוקהולם בירת שבדיה, מגרש בירושלים, נכס בלונדון ואחזקות בחברת M.S.A .


