שימו לב, אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר. קראו עוד הבנתי
אפליקציות

טיפ למצלמים: כך תשלטו בתפוצת הסטוריז שלכם באינסטגרם

מי צופה בסטוריז שאתם מפרסמים ברשת החברתית? מה עושים כשמעדיפים שרק חברים יוכלו לראות, ולא כל האינטרנט? כלי פשוט ברשת החברתית מאפשר לווסת את החשיפה

רפאל קאהאן 20:0126.05.19

פורמט הסטוריז באינסטגרם זוכה לפופולריות עצומה. משתמשים רבים נהנים להעלות תמונה או סרטון, לעטר אותם באפקטים וסטיקרים, ולחשוף אותם למשך 24 שעות. ואולם, לא כולם זוכרים שלא רק חבריהם יוכלו לצפות בתוכן הזה.

 

 

 

יש סטוריז שאין בעיה להפיץ לכל הרשת ולכל העוקבים, בעוד אחרים עדיף לשמור לחברים קרובים. בדיוק לשם כך השיקה אינסטגרם בשנה שעברה את תכונת Close Friends, רשימת תפוצה של חברים קרובים, בה ניתן לכלול בני משפחה או מעגלים חברתיים קטנים. כל מה שצריך זה להוסיף משתמשים לרשימה הזו, ולדעת שרק הוא ודומיו יצפו בתוכן שהגדרתם כאישי.

 

סטוריז באינסטגרם סטוריז באינסטגרם

 

 

כדי להוסיף משתמש לרשימת החברים הקרובים, פתחו את פרופיל האינסטגרם שלכם וליחצו על כפתור Close Friends בתפריט הצידי (נשלף דרך כפתור שלושת הפסים המאוזנים, בפינה הימנית העליונה). תמצאו שם רשימה של כל העוקבים שלכם באינסטגרם. ניתן להפוך אותם לחברים קרובים דרך עמודת Suggestions בה תוכלו להקיש על כפתור Add לצד שמם והנה לכם חבר שהפך לקרוב יותר.

 

כדי להסיר מישהו מרשימת החברים הקרובים,, הקישו על חוצץ Your List ועל כפתור Remove לימין שמו של, והנה הוא הורד בדרגה. כעת לאחר שבחרתם מי קרוב ומי פחות כל פעם שתיצרו סטורי, תוכלו לבחור אם לשתף אותו עם החברים הקרובים או עם כל העוקבים.

 

 

 

קחו בחשבון שלמרות שהסטורי זמין רק ל-24 שעות, עדיין יכולים אנשים לבצע צילום מסך של מכשירם, ולשמור לנצח את התמונה שרציתם לחשוף ליום בלבד. ולכן, היו בררנים ואל תעלו לסטורי תוכן שעלול להביך, לפגוע או לסבך אתכם.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x