$
הייטק והון סיכון

חברת Cato Networks של שלמה קרמר גייסה 55 מיליון דולר

החברה מספקת שירותי תקשורת ואבטחה ענניים, שמאפשרים לארגונים לבצע תקשורת מהירה ומאובטחת בין סניפים, שירותים מקוונים ומכשירי עובדים. את סבב הגיוס הובילה קרן לייטספיד והשתתפו בו משקיעי החברה הקיימים

מאיר אורבך 16:0129.01.19

חברת הסייבר הישראלית קאטו נטוורקס (Cato Networks) הודיעה היום (ג') על השלמת סבב גיוס של 55 מיליון דולר בהובלת קרן לייטספיד, ובהשתתפות כל משקיעיה הקיימים - USVP, סינגטל Innov8, גריילוק פרטנרס, אספקט ונצ'רס והמייסדים שלמה קרמר וגור שץ. קרמר הוא ממייסדי צ'קפוינט ואימפרבה שנמכרה לאחרונה, ושץ - ממייסדי אינקפסולה שנרכשה בידי אימפרבה. החברה הוקמה ב-2015 ומומנה בתחילת דרכה בידיהם; עד כה, גייסה 125 מיליון דולר.

 

 

 

קאטו מספקת שירותי תקשורת ואבטחה ענניים, שמאפשרים לארגונים לבצע תקשורת מהירה ומאובטחת בין סניפיהם, שירותי הענן שלהם ומכשירי העובדים. החברה דיווחה על צמיחה של 352% בשיעור ההזמנות ב-2018, וגדילה של פי חמישה במכירות. לקאטו יש יותר מ-300 לקוחות במגוון תעשיות רחב, עם אלפי אתרים. היא מעסיקה כיום כ-120 עובדים, מהם 80 בישראל.

 

שלמה קרמר שלמה קרמר צילום: עמית שעל

 

 

בשנה החולפת השיקה החברה יכולות חדשות למוצר שלה, ביניהן ניטור המקטע המקוון בין אתרי הלקוח ובין הענן שלה, כלי לאיתור איומים ע"ב ניתוח תעבורת רשת ללא צורך בתקנת תוכנות מיוחדות ועוד.

 

"השירות של קאטו מציע פתרון תקשורת ארגונית מלא, שנותן מענה מקיף לצרכי הארגון, וסוגר את הפער העצום בין הצרכים של העסקים הדיגיטליים לבין הרשתות היקרות, האיטיות והבלתי גמישות של חברות התקשורת המסורתיות", מסר קרמר, מנכ"ל החברה. "כל זאת באמצעות ארכיטקטורת ה-Cloud-Native Carrier. השירות של קאטו מבוסס על תוכנה שתוכננה ונכתבה לגמישות המצופה משירותי ענן, ובשילוב ניהול עצמי של השירות, ויכולת גידול אלסטית הן במחשוב והן ברוחב הפס, החברה מספקת לעסקים את התשתיות הנדרשות לצמיחה מואצת".

 

שץ, שמכהן כסמנכ"ל הטכנולוגיה של קאטו, אמר לכלכליסט שהגיוס יסייע להרחבת הרשת של החברה, כדי לתמוך בצמיחת פעילותה. "פרופיל הלקוחות שלנו גדל ככל שאנחנו מתרחבים. אנחנו מחברים ברשת וירטואלית פרטית על גבי האינטרנט. הלקוחות שלנו לא צריכים פיירוול או כל אמצעים אחרים, ואנחנו שירות מאוד קריטי עבור החברות", אמר.  

 

 

 

"קאטו מחוללת שינוי מהפכני בשוק המקובע של רשתות תקשורת מנוהלות", אמר יוני חפץ, שותף בקרן לייטספיד. "עסקים זקוקים לרשת תקשורת גמישה, שיכולה לצמוח עם החברה ולתמוך ביעדים אסטרטגיים כמו התרחבות גלובלית, שימוש בענן, וניידות של עובדים - ובמחיר סביר. הרשתות שיש כיום הן קשיחות ולא נבנו כדי לתמוך בצמיחה כזו. מדובר בשוק של מיליארדי דולרים שקאטו מסתערת עליו".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x