אפל בוחנת: התקן שיהפוך את האייפון למחשב נייד
ענקית הטכנולוגיה רשמה פטנט - בו ניתן לראות גוף של מחשב נייד קטן ודק, כאשר במקום בו מצוי משטח המגע ישנה תושבת אליה ניתן להכניס את הטלפון
10:32
24.03.17
אפל בוחנת את הרעיון ליצור התקן שיהפוך את האייפון למחשב נייד דמוי מקבוק, כך עולה מפטנט חדש של החברה שנחשף אתמול (חמישי). בשלב זה החברה אינה מתייחסת לשאלה האם או מתי היא מתכננת להפוך אותו למוצר קונקרטי.
קראו עוד בכלכליסט:
הפטנט מציע חלופות נוספות לסמארטפון, כגון נגן מדיה או טאבלט שיכולות לשמש כמוח של ההתקן המשולב. הוא כולל איור נוסף הממחיש כיצד השילוב יכול לעבור במקרה של טאבלט - גוף המחשב יגיע עם משטח המגע אבל ללא המסך, כאשר את הטאבלט מכניסים למסגרת המסך.

מקבוק פרוצילום: הגר רבט
הפרויקט המצליח ביותר מסוג זה הוא כפי הנראה הסופרבוק - התקן דמויי לפטופ שנמכר ב-99 דולר בלבד ומאפשר לחבר אליו בכבל סמארטפונים שונים, כאשר הטלפון משמש כיחידת העיבוד ואחסון המידע. בשנה שעברה הוא גייס כ-3 מיליון דולר בקמפיין קיקסטרטר שזכה ל-16 אלף תומכים.


