$
אפליקציות

מי במשרד? אפליקציות אופיס לסמארטפון

עריכת מסמכים על הסמארטפון היא אפשרות חיונית למי שזקוק להוסיף הערה לקורות החיים או לשנות סכום בעמודה של טבלת אקסל; להלן 5 אפליקציות נוחות במיוחד שיעזרו לכם לערוך קבצי תוכנות משרדיות

רפאל קאהאן 13:0729.06.13

בעבר, עריכת מסמכים על הסמארטפון הייתה סיוט. אולם, מאז הגדלת מסכי הסמארטפונים כבר אפשר לטעון מסמך וורד או טבלת אקסל בלי צורך בזכוכית מגדלת ואפילו מצגות מורכבות כבר אינן מחוץ לתחום. לכל סמארטפון יש אפליקציית תוכנות משרדיות, אולם רובן מוגבלות מאוד. לפניכם חמש אפשרויות ליישומים טובים יותר שלא יגרמו לכם לכאב ראש או לחור בכיס.

 

Polaris Office 4.0: עבודה נוחה, אך מוגבלת

 

אפליקציית פולאריס זוכה למקומה בזכות תמיכה בעברית וסביבת עבודה נהדרת שהופכת את העבודה בסמארטפון לכמעט נעימה. היא גם מסוגלת להתממשק עם שירות האחסון דרופבוקס. החסקונות שלהשלה הם בעיקר שהיא לא תומכת בשלל שירותי האחסון האחרים, כולל אלה של גוגל, כך שאם אתם נוהגים לאחסן את קבצי העבודה בגוגל דרייב או בוקס, תהיה לכם בעיה. בנוסף היא מספקת יכולות עריכה מוגבלות משהו. קיימת גרסת אנדרואיד אולם היא זמינה (בחינם) רק מאירופה וארה"ב ואינה עובדת על כל המכשירים. 

 

Polaris Office Polaris Office

 

זמינות (חינם לאנדרואיד, 51.90 שקל לאייפון ואייפד): אנדרואיד, iOS 

 

OfficeSuite Pro 7: כמעט מושלמת

 

הנה אפליקציית תוכנות משרדיות שמכילה כמעט את כל הפלוסים, אך אין לה גרסה לאייפון. לבעלי אנדרואיד היא תתאים כמו סווייפ לאצבע: יש לה יכולות עריכה מצוינות, ממשק משתמש יעיל, היא נאה ומתממשקת היטב עם רוב שירותי האחסון בענן. לעומת זאת אין לה מנגנון מעקב אחר שינויים והיא לא יודעת לעקוב אחר גרסאות המסמכים.   

 

OfficeSuite Pro OfficeSuite Pro

 

זמינות (53.47 שקל לאנדרואיד): להורדה

 

Documents To Go 3.0: לחסידי גוגל דרייב

 

ל-Documents To Go 3.0 יש את כל היתרונות שאין בפולאריס, אך היא פחות מרשימה גרפית ואיטית ממנה. היא אמנם תומכת בגוגל דרייב, אך לא בדרופבוקס או שוגרסינק. היא מאפשרת מעקב אחר שינויים במסמכי וורד למשל, אך איננה מסוגלת לשמור שינויים נוספים. יש לה תמיכה מוגבלת במצגות פאוור פוינט וגם העברית שלה חלקית למדי. עם זאת, משתמשים כבדים בגוגל דרייב ימצאו אותה מספקת. 

 

Documents To Go Documents To Go

  

זמינות (55.35 שקל לאנדרואיד, 39.90 שקל לאייפון):  אנדרואיד, iOS

 

 

Google Quickoffice: המתחרה של הישיר של מיקרוסופט 

 

גוגל קנתה את מפתחת Quickoffice ביוני של שנה שעברה ולא בכדי. האפליקציה הזו היא הבסיס לטכנולוגיית עריכת המסמכים החדשה שהוטמעה בכרום. מעבר להיותה אפליקציה יעילה ביותר, היא גם מספקת את כל אפשרויות העריכה שתזדקקו להן על הסמארטפון והטאבלט. בנוסף היא כמובן מתממשקת באופן שקוף עם כל השירותים של גוגל. האפליקציה הזו גם מסופקת בחינם לאלה מכם שהם בעלי חשבון בגוגל לעסקים. האפליקציה תומכת בעברית ובכל קבצי אופיס למיניהם. בנוסף, גם בעלי מכשירי נוקיה ישנים שמריצים סימביאן יכולים ליהנות ממנה.  

 

Google Quickoffice Google Quickoffice

  

זמינות (55.63 שקל לאנדרואיד, 59.90 שקל לאייפון, 7 אירו לנוקיה): אנדרואיד, iOS, סימביאן

 

Kingsoft Office: המתחרה הסינית המפתיעה

 

את האפליקציה הכי מעניינת שמרנו לסוף: היא מגיעה מסין הרחוקה ועובדת מצוין. ביכולתה להתממשק עם גוגל דרייב, דרופבוקס וכל שירות אחסון בענן שעובד עם פרוטוקול WebDAV. אפשר לערוך את כל סוגי מסמכי האופיס והיא אפילו נראית טוב. היא גם חינמית לחלוטין בינתיים. אם אתם רוצים אפליקציה טובה לתוכנות משרדיות, אנחנו ממליצים בחום. היא זמינה רק לאנדרואיד ומפתחיה השקיעו והתאימו גרסאות שונות למכשירי פאבלט וטאבלט פופולריים כגון סמסונג נוט ואמזון קינדל. 

 

Kingsoft Office Kingsoft Office

 

זמינות (חינם לאנדרואיד): להורדה

בטל שלח
    לכל התגובות
    x