מסימני עליית המחירים: קופון לרכישת דלק
אתר הקופונים "עלות!" יציע קופון שיעניק 25% הנחה על תדלוק בתחנה באשדוד. "זו המחאה שלנו על עליית מחירי הדלק", טוען המנכ"ל
מה קורה כששיגעון הקופונים ברשת מתחבר לתסכול מעליית מחירי הדלק? אתר הקופונים "עלות!" יציע החל מיום חמישי הקרוב קופון שמעניק 25% הנחה על תדלוק, בשלב זה רק למי שמזדמן להם להגיע לאשדוד.
האתר הגיע להסדר עם תחנת הדלק האשדודית "גל ראשונים", להנחה בדלק מסוג 95 אוקטן עבור מחזיקי הקופון. ניתן יהיה לרכוש אותו באתר האינטרנט, והוא יהיה תקף למשך שלושים יום בלבד. "זו המחאה שלנו על עליית מחירי הדלק", אומר דאדי דלאל, ממייסדי "עלות!" ומבעלי חברת דיאל תקשורת. "כחלק ממנה, החלטנו שלא לגבות עמלות על קופוני הדלקים".
"אני מאמין שלחץ ציבורי יכול להביא להרחבת תופעת קופוני הדלק ולהארכת התוקף שלהם", מוסיף דלאל. "בתור תושב אשדוד, בעל משפחה שמתפרנס היטב, אני רואה אנשים נאנקים כאן תחת עומס עליית המחירים. זה קורה במחירי המים, החשמל, הדלק. אפילו תחליף החלב לילדה התייקר. זה כבר ממש מפחיד".
את "עלות!", שמציג קופונים התקפים באזור השפלה, הקים דלאל לאחר שהבחין בהצלחת אתרי הקופונים הישראלים, כמו "גרופר" (שנרכשה בידי הענקית האמריקאית גרופון) ודומותיה. לדבריו, האתר שעלה לראשונה בסוף ינואר צבר בסוף השבוע הראשון להפעלתו 4,000 נרשמים חדשים.
"בתור פריק של אינטרנט, אני קונה כמעט את הכל ברשת. אלא שרוב הקופונים שהציעו לי האתרים הגדולים הפנו אותי למסעדות בתל אביב ובהרצליה, ואת רובם לא יכולתי לממש. הקופון הכי דרומי שמצאתי הפנה אותי לראשון לציון. לא תמצא שם קופון שמגיע לאזור השפלה, לאשדוד או אשקלון או מושבי הסביבה".
אתה חושב שקופוני הדלק שלכם ימשכו תל אביבים לאשדוד?
"אני לא חושב שזה יהיה כלכלי עבורם".


