$
אוכל

מהר מהר, לפני שיגמר: פופ־אפים קולינרים לקיץ

אוגוסט, חם בטירוף, חופש גדול, כולם רק רוצים שיגיע כבר ספטמבר. אבל בעולם הקולינריה לא נחים ורקחו כמה אמצעים זמניים בהחלט להעביר את החודש בסוגים שונים של פופ־אפים קולינריים. אז כדאי ללכת עכשיו, שהלוא גם אוגוסט יגיע לסופו

רעות ברנע 08:4107.08.19
סוכריות למתקדמים

LolliPop-Up

 

סוכריות גלידה פופ-אפ ביקב תשבי סוכריות גלידה פופ-אפ ביקב תשבי צילום: דני גולן

 

רק השם מעורר תיאבון, ואז רואים איך זה נראה: שילוב בין חומרי הגלם המתוקים של חברת SOSA לבין השוקולדים של יצרנית השוקולד הצרפתית ולרונה הפך לקולקציה של סוכריות גלידה המוגשות על מקל בטעמי שקדים מרציפן, פטל סיגליות או גלידת וניל שוקולד לבן עטוף בגלייז ורוד ופטל סיגליות קריספי.

 

יקב תשבי, בין זכרון יעקב לבנימינה

 

 

בזיליקום מתוק

איקה שוקולד וריסטרטו

 

גלידה פופ-אפ בטעמים חדשים של איקה וריסטרטו גלידה פופ-אפ בטעמים חדשים של איקה וריסטרטו

 

 

השוקולייטרית איקה כהן, בעלת Ika Chocolate , רקחה גלידות בוטיק בטעמים מיוחדים בשיתוף עם ריסטרטו, יבואני שוקולד וייס. במהלך אוגוסט היא תגיש גלידת שוקולד מריר וייטנאמי עם חליטת בזיליקום, סורבה תפוז, גזר וג’ינג’ר או גלידת שומשום שחור מקורמל.

 

יד חרוצים 11, תל אביב

 

 

 

להקת גזוז

מסעדת גזוז ואביבית פריאל

 

 

פופ-אפ של אביבית פריאל מ"אוזריה" בחוף ירושלים פופ-אפ של אביבית פריאל מ"אוזריה" בחוף ירושלים צילום: אפיק גבאי

 

אביבית פריאל, מ"אוזריה" בשוק לוינסקי, חוברת למסעדה שממוקמת בחוף ירושלים. בתפריט טאפאס שיושפע מהמטבחים הבלקניים ואלה של חצי האי האיברי. בין המנות: חציל בסלסת נענע וגבינת טולום, סשימי דג ים וענבים במרק שקדים קר או טאקו עם סביצ’ה וקרם אבוקדו.

 

חוף ירושלים, תל אביב

 

 

 

אלפחורס במילוי אלפחורס

NuNuNu

 

 

נונונו פופ-אפ בעזריאלי נונונו פופ-אפ בעזריאלי צילום: OLALA

 

לחמניות החלב המושחתות של גיא גמזו מגיעות לקניון ובקולקציה: לחמניית בקר מפורק, לחמניית פופקורן שרימפס במילוי שרימפס בפנקו ומיונז חריף או לחמניית אלפחורס ממולאת בקרם מסקרפונה, ריבת חלב, עוגיית אלפחורס ושבבי קוקוס קלוי. הכי חשוב, אל תשכחו את הסינר.

 

קניון עזריאלי, תל אביב

 

 

 

פולניה זה פה

אורבן בייקרי

 

פופ-אפ פולניה באורבן בייקרי פופ-אפ פולניה באורבן בייקרי צילום: גל אבירם

 

קונדיטוריה פולנית לא קשורה לקיץ הישראלי, אבל מ־8 באוגוסט יתקיים באורבן בייקרי פופ־אפ מאפים פולניים וקוקטיילים מוודקה בלוודר. יוצעו לחם שיפון עם דג מלוח, פירוגי תפוחי אדמה או כיסונים בשמנת וריבת פירות. באלכוהול: וודקה ליקר קפה, אספרסו וקינמון; או “פוליש מיול” מוודקה, ג’ינג’ר ולימון.

 

מתחם נגה, יפו

בטל שלח
    לכל התגובות
    x