• תפריט
אוכל

חכמה ומתוקה: חמש הסופגניות הנבחרות של "כלכליסט"

רבים מסכימים שאין כמו סופגנייה פשוטה עם ריבת תות, אבל זה לא מונע ממיטב המוחות להנדס מדי חנוכה כדורי בצק משונים ומתוחכמים. חברי מערכת "כלכליסט" טעמו מתנובת הסופגניות המשוגעות, ובחרו את המוצלחות ביותר

רעות ברנע ומערכת כלכליסט 09:2412.12.17

הקראנצ'ית: בייגלה של ביסקוטי

קרם קרמל אנגלז, ציפוי חמאת בוטנים וקראמבל בייגלה.

דבר המערכת: קראנץ' מגניב ושילוב טוב בין מלוח ומתוק. אהבנו מאוד גם את סופגניית הקדאיף. בשני המקרים המילוי הרב והמעולה מפצה על הבצק הסתמי.

9 שקלים

 

 צילום: בועז לביא

 

הכאילו קלאסית: שחיתותי של ג'ייקובס

מילוי קונפיטורת תות וקרם דיפלומט, ציפוי תות, שוקולד לבן וקצפת.

דבר המערכת: חמצמצות נעימה ושילוב שמזכיר טעם של תותים בשמנת.

14 שקל

 

 

 צילום: בר אופק

 

הצבעונית: קוטון קנדי של שואורום שרונה מרקט

בצק קרונאט פריך ומילוי מסקרפונה תות, עם גלייז וניל וצמר גפן מתוק.

דבר המערכת: בצק עדין במיוחד ומילוי נעים ולא מתוק מדי.

16 שקל

 

 

 צילום: סיגל סבן

 

המשכרת: וויסקי של בֶּקְדוֹר

גנאש שוקולד בשילוב וויסקי של מזקקת Milk and Honey.

דבר המערכת: הבצק הכי טוב שטעמנו וטעם חזק ומפתיע של וויסקי. זוהי לא סופגנייה לכולם ולחלק מהטועמים היא היתה מרירה מדי, עבורם יש גם את דולצ'ה שמייצגת שילוב מושלם של מתוק ומלוח, רך ופריך.

9 שקלים

 

 

 

החמצמצה: פאי לימון של טאטי

מילוי קרם לימון ונשיקת מרנג.

דבר המערכת: טעם לימוני עדין וטוב, בצק פריך ושילוב מבריק בין חמוץ למתוק.

8.5 שקלים

 

 

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x