$
הייטק והון סיכון

חברת הסייבר האנטרס גייסה 15 מיליון דולר ממיקרוסופט ו-USVP

החברה מפתחת פלטפורמה המיועדת להגנה על ארגונים מפני חדירות ומתקפות לא מזוהות בענן, ברשת הארגונית, בנקודות קצה ועוד. השקעה זו מביאה את סך המימון הכולל של החברה לסכום של 20.4 מיליון דולר.

מאיר אורבך 16:0130.06.20
חברת הסייבר הישראלית Hunters גייסה 15 מיליון דולר בסבב גיוס ראשון בו השתתפו קרן ההשקעות של מיקרוסופט, M12, קרן הון הסיכון האמריקאית U.S. Venture Partners, משקיעות הסיד YL Ventures ו- Blumberg Capital וכן, קרן ההשקעות של אוקטה, חברה מובילה לניהול זהויות הנסחרת בנסדא"ק. השקעה זו מביאה את סך המימון הכולל של החברה לסכום של 20.4 מיליון דולר.

 

החברה מפתחת פלטפורמה המיועדת להגנה על ארגונים מפני חדירות ומתקפות לא מזוהות בענן, ברשת הארגונית, בנקודות קצה ועוד. בשיחה עם כלכליסט אומר אורי מאי, מנכ"ל ומייסד החברה: "היתה לנו תקופה מעניינת בקורונה. בכנס הסייבר בתל אביב הייתה התעניינות בנו, ב-RSA בארה"ב ומאוד רצינו גופים אמריקאיים שיעזרו לנו - ואז הגיעה הקורונה באמצע המגעים, ורבים מהם נעצרו. היינו בני מזל להמשיך עם M12 של מיקרוסופט ו-USVP שהיא קרן מאוד וותיקה וחזקה בעולם הסייבר. עמדנו בפני הרבה שאלות קשות של מיקרוסופט שבחרנו בסופו של דבר להשתתף. גם אוקטה, חברה העוסקת בתחום ניהול זהויות בארגון עם שווי של כ-20 מיליארד דולר, הצטרפה לגיוס והיא משקיע אסטרטגי בנו. לאחר שהתקדמנו עם הקרנות, רצינו סכום כמה שיותר גבוה כדי להיות מסוגלים לשרוד כמה שיותר זמן בתקופה הזו שאין בה בהירות. עכשיו יש לנו כסף שיספיק לשנתיים".

 

אורי מאי ותומר קזז מייסדי Hunters אורי מאי ותומר קזז מייסדי Hunters צילום: ניקי טרוק

 

"אנחנו נגייס בצורה מדורגת ובזהירות עובדים בישראל וגם בארצות הברית", הוסיף, "אנחנו מוכרים לחברות אמריקאיות שמעסיקות אלפי עובדים ועשרות אלפי עובדים, לקוחות שגם נפגעו. הביקוש לטכנולוגיית סייבר עצום וישנה עלייה בהתעניינות בטכנולוגיה שלנו אך חברות נפגעות בכל העולם ותהליכי הרכש אינם מתקדמים במהירות. אף אחד לא רוצה לחוות באמצע הקורונה משבר סייבר קשה וארגונים פועלים בזהירות רבה".
צוות האנטרס צוות האנטרס צילום: אריק סולטן

 

כ-18 חודשים בלבד לאחר שהוקמה, Hunters כבר מספקת את פתרון ה-SaaS שלה ללקוחות שונים וביניהם Snowflake ו- TripActions, באמצעות מכירות ישירות ודרך שותפים כגון CrowdStrike Store ו-Snowflake Partner Connect. הפלטפורמה של Hunters מזהה תקיפות שמוצרי אבטחה קונבנציונליים מפספסים. זאת באמצעות זיהוי אוטומטי של טכניקות תקיפה והצלבתן בין סביבות IT שונות בארגון.
הפלטפורמה של Hunters הפלטפורמה של Hunters Hunters.AI

 

"על מנת להתמודד בצורה טובה עם מערך איומי הסייבר הנוכחיים, מנהלי אבטחת מידע בארגונים גדולים נדרשים לחשוב כמו תוקפים כדי לחזות את המהלכים שלהם, וליישם זאת בהיקף גדול. Hunters הפכה את תהליך זיהוי האיומים לאוטומטי ובכך היא מספקת מענה לשני הצרכים הללו", אומר מוני חסיד, שותף ומנהל ההשקעות של M12 בישראל ובאירופה, "ל-Hunters יש צוות עם הבנה עמוקה של טכניקות תקיפה שהיא קריטית בתחום הזה".

 

מוני חסיד, שותף ומנהל ההשקעות של M12 בישראל מוני חסיד, שותף ומנהל ההשקעות של M12 בישראל צילום: עמית שעל

 

"USVP שואפת לזהות הזדמנויות בשוק של חברות המפתחות טכנולוגיות מהפכניות לפתרון בעיות מורכבות ודחופות. פלטפורמת ה- XDR של האנטרס היא דוגמה מושלמת", ציין ד"ר ז'ק בנקוסקי, שותף ב-U.S. Venture Partners. "הדגש ששמה החברה על אינטרגציה פשוטה עם כלי הסקיוריטי הטובים מסוגם מאפשר הטמעה נוחה אצל הלקוח, והאופי האוטונומי של הפלטפורמה מקל באופן משמעותי על זיהוי מתקפות המתבצעות באופן תדיר, ובה בעת מצמצם את העומס על צוותי האבטחה שכורעים תחת הנטל".

 

"אוקטה שמה לה למטרה לאפשר לכל ארגון להשתמש בכל טכנולוגיה בצורה בטוחה", אמר מונטי גריי, סמנכ"ל פיתוח עסקי באוקטה, "כיום, ארגונים פועלים באופן מבוזר ונתונים לאיומי אבטחה רבים מאי-פעם. סביבת ה-XDR המגוונת של Hunters וטכנולוגיית הזיהוי הייחודית שלה מספקות ללקוחות המשותפים שלנו ערך משולב, ומהוות פתרון אבטחה גמיש המסייע להם להתגבר על אתגרים אלה ולשפר את רמת הסקיוריטי הכוללת בארגונים שלהם".

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x