• תפריט
אוכל

המסעדה של השף אסף גרניט - במקום הראשון ברשימת 100 המסעדות הטובות בלונדון

The Barbary, המסעדה השנייה של גרניט בלונדון קטפה את המקום הראשון של מגזין טיים אאוט הלונדוני. מסעדתו הראשונה "פאלומר" נמצאת אף היא ברשימה וממוקמת במקום ה-33. במקום ה-37 נמצאת מסעדת "Honey & Co" של זוג הישראלים איתמר סרולוביץ ושרית פקר

רעות ברנע 13:5428.08.18
השפים הישראלים ממשיכים לעשות כבוד בעולם: The Barbary, המסעדה של השף אסף גרניט בלונדון, קטפה לא פחות מאשר את המקום הראשון ברשימת 100 המסעדות הטובות ביותר בעיר של מגזין Time Out הלונדוני. אחריה ברשימה דורגו במקום השני המסעדה התאילנדית Smoking Goat ובמקום השלישי המסעדה Social Eating House. גם פאלומר, המסעדה הראשונה של גרניט בעיר נמצאת ברשימה ומדורגת במקום ה-33. במקום ה-37 נמצאת מסעדת "Honey & Co" של זוג הישראלים איתמר סרולוביץ ושרית פקר.

 

 

 

 

 

The Barbary של אסף גרניט The Barbary של אסף גרניט צילום: gundryducker

 

 

הברברי, שהיא מסעדתו השנייה של גרניט (וקבוצת "מחניודה" בהובלת אורי נבון, ושכללה בפתיחתה גם את יוסי אלעד) בלונדון אחרי "פאלומר", נפתחה ביוני 2016 בשכונת קובנט גארדן בעיר ומוגדרת כמסעדת מטבח צפון אפריקאי. רק השבוע פתח גרניט את המסעדה השלישית שלו בלונדון, Coal Office, ובימים אלה עובד על פתיחתה של המסעדה השנייה שלו בפריז.

 

הרשימה שפורסמה אתמול מדרגת מדי שנה את 100 המסעדות הטובות בעיר ומדובר באחת היוקרתיות והרלוונטיות ביותר לקהל הרחב. את בחירתה נימק המגזין בסיבות הללו: "אי אפשר שלא להנות בברברי. סביר להניח שתצטרכו להמתין בתור כדי לשבת, אבל גם זה נסבל כי ברגע שתתיישבו תפתחו בסעודה שתחילתה בנשנושים מטוגנים כמו סיגרים מרוקאיים, כאלה שאפילו לא מופיעים בתפריט. האוכל מוגדר כ'ישראלי מודרני' אבל הוא הכל חוץ מזה. מה שעשו בברברי הוא לקחת מתכונים מרחבי צפון-אפריקה והמזרח התיכון ולשלב בהם השפעות של המטבח הישראלי העכשווי. המקום עמוס אבל מלא במוזיקה, צחוק ואנשים יפים מבפנים ומבחוץ".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x