אבי כץ וחנן שמש מגייסים 7.4 מיליון דולר להקמת מגורי סטודנטים בטקסס
קרן הגשמה פרסמה את טיוטת התשקיף להנפקה; עלות הקמת הפרויקט עומדת על כ-28.5 מיליון דולר, התשואה השנתית הצפויה מוערכת ב-17.4%
22:16
12.03.18
קרן הגשמה פרסמה הבוקר (שני) טיוטת תשקיף חמישי לגיוס של כ-7.4 מיליון דולר למימון הקמת פרויקט מגורי סטודנטים בעיר האנטסוויל, טקסס, בה ממוקמת אוניברסיטת Sam Houston. קבלת היתר לתשקיף טעונה אישור של רשות ני"ע.
קראו עוד בכלכליסט:

חנן שמש יו"ר הגשמהצילום: אילן בשור
עלות הקמת הפרויקט עומדת על כ-28.5 מיליון דולר. שותפות משקיעי הגשמה תשקיע כ-6.9 מיליון דולר ותחזיק ב-80.77% מחברת הפרויקט. ההשקעה של היזמים בחברת הנכס היא כ-1.6 מיליון דולר והם יחזיקו ב-19.23% ממנה. את יתרת המימון יעניק הבנק המלווה, Origin Bank.
הגשמה מעריכה כי מחיר המכירה צפוי לעמוד על כ-34 מיליון דולר בתום השנה השלישית והתשואה השנתית הצפויה למשקיעי הגשמה לדבריהם היא כ-17.4%.
הגשמה היא חברת השקעות פרטית שמנוהלת על ידי חנן שמש, שותף לצד המייסד אבי כץ. הגשמה מאפשרת למשקיעים פרטיים ביחידות השקעה החל מ-100 אלף שקל להשקיע בפרויקט נדל”ן יחד עם היזם. מאז הוקמה הגשמה בשנת 2009 היא גייסה ממשקיעים כ-2.6 מיליארד שקל. החברה מנהלת כ-250 השקעות בישראל, ארה"ב, קנדה, לונדון, ברלין, הולנד ועוד וביצעה למעלה מ-115 אקזיטים.


