שחקנים מתלוננים: פוקימון גו מאלץ אותנו לשלם כדי להתקדם
משתמשים שהגיעו לרמות הגבוהות של המשחק הפופולרי מתלוננים שאין להם אפשרות להמשיך ולהתקדם מעבר לרמה 25 בלי לבצע רכישות ומציעים לחברה שינויים אפשריים לממשק
18:12
20.07.16
האם ניאנטיק, יצרנית פוקימון גו, עיצבה את המשחק כך שהשחקנים שהגיעו לדרגות גבוהות יהיו חייבים להוציא כסף כדי להמשיך להתקדם? פוסט עתיר תגובות שפרסם ברדיט גיימר שפועל תחת הכינוי "ריגנארוס", שהגיע לרמה 30 במשחק, טוען כי החברה יצרה מעין "חומה" שהופכת את ההתקדמות מעבר לרמה 25 לכמעט בלתי אפשרית ומסביר אילו שינויים היא צריכה לבצע, לדעתו, כדי לספק חווייה הוגנת יותר כלפי המשתמשים הנאמנים שהשקיעו מספיק זמן ו/או כסף כדי להגיע לרמות כאלו.
קראו עוד בכלכליסט:

השחקנים מציעים שינויים אפשריים בממשקצילום: אי פי איי
בין ההצעות שהעלה ריגנארוס הוא ציין את שינוי כמות נקודות הניסיון שמקבלים מתפיסת פוקימונים ככל שעולים בדרגה, והענקת מספר גבוה יותר של נקודות על פוקימונים חזקים ונדירים במיוחד - בניגוד למצב כעת, בו מקבלים מספר גדול במיוחד של נקודות בפעם הראשונה שתופסים פוקימון מסוג חדש, ולאחר מכן מספר זהה של נקודות לכל פוקימון נוסף, ואחיד לכל הסוגים.
הצעה נוספת היתה להגדיל את גיוון הפוקימונים כך שמספר מסוים מכל סוג, גם אם קטן, יהיה זמין לציד בכל מקום, בניגוד למצב כיום בו פוקימונים מסוג ימי מצויים אך ורק ליד החוף ופוקימונים עירוניים רק בעיר, לדוגמה.
הבעיה, כפי הנראה, מציקה לשחקנים רבים נוספים - הפוסט של ריגנארוס קיבל קרוב ל-3,000 הצבעות ברדיט תוך יומיים, ורבים מהמגיבים בשרשור הארוך שהתפתח בעקבותיו כתבו דברים דומים. ניאנטיק טרם הגיבה לטענות.


