$
נדל''ן

נמצא קונה: לברון ג'יימס מוכר את האחוזה שלו בפלורידה

צפו באחוזה המרשימה בעלת קירות הזכוכית, אולם הקולנוע הביתי ועוד. שחקן ה-NBA הוריד את המחיר המבוקש ל-15 מיליון דולר, אולם המחיר הסופי לא פורסם

שירות כלכליסט 18:43 09.06.15

 

שחקן הכדורסל לברון ג'יימס מצא קונה לאחוזה שלו בפלורידה, אותה העמיד למכירה לפני פחות משנה. האחוזה בגודל 1,550 מ"ר במיאמי היא בעלת 3 קומות וכוללת 6 חדרי שינה ו-8.5 חדרי אמבטיה וכן בית אורחים. בבית הראשי יש גם מעלית, קירות זכוכית, חדר עבודה מחופה עץ, אולם קולנוע ביתי עם יציעי כבוד. אגף הבידור כולל חדר משחקים ובר.

זהות הקונה או המחיר ששילם לא פורסמו, אולם ג'יימס הוריד במרץ את המחיר המבוקש מ-17 מיליון דולר ל-15 מיליון דולר.

 

הכוכב של הקליבלנד קאבלירס רכש את המקום בנובמבר 2009 ושילם תמורתו 9 מיליון דולר. האחוזה, השוכנת על שטח של 2 דונם, כוללת גם בריכה עם מפל ואורות מיוחדים ומזח עם מקום לעגינת שתי יאכטות. ג'יימס העמיד את המקום למכירה לראשונה באוקטובר 2014 לאחר שעזב את מיאמי וחזר לקאבלירס. הבית שוכן בשכונת "קוקנט גרוב", שבה גם התגוררו מפורסמים נוספים כמו מדונה וסילבסטר סטלון.

 

האחוזה של לברון מבחוץ
האחוזה של לברון מבחוץצילום: opulenceinternationalrealty.com

 

צילום: opulenceinternationalrealty.com

 

אחד מחדרי השינה באחוזה
אחד מחדרי השינה באחוזהצילום: opulenceinternationalrealty.com

 

שני מזחים פרטיים של האחוזה
שני מזחים פרטיים של האחוזהצילום: opulenceinternationalrealty.com

 

מבט נוסף על האחוזה
מבט נוסף על האחוזהצילום: opulenceinternationalrealty.com

 

חדר המגורים כולל נוף לים
חדר המגורים כולל נוף ליםצילום: opulenceinternationalrealty.com

 

 

חדר הקולנוע, כולל יציעי כבוד
חדר הקולנוע, כולל יציעי כבודצילום: opulenceinternationalrealty.com

 

הבריכה באחוזה
הבריכה באחוזהצילום: opulenceinternationalrealty.com

 

x