שוברים את המיתוס - יוחננוף משיקה את ליין בשר הפרימיום באירוע MEAT UP חגיגי
הרשת הקמעונאית יוחננוף יוצאת לדרך חדשה עם מותג בשר פרימיום מפוקח, איכותי ונגיש, במהלך שמחזק את מיצוב הרשת כגורם מוביל ומחדש בענף המזון בישראל. פסטיבל MEAT UP יוחננוף שנערך בגני יהושוע, סיפק טעימה ראשונה מרחבת הגריל, וגם מהחזון של איתן יוחננוף
כשהעשן עלה מהגרילים בגני יהושוע, והניחוחות מילאו את האויר, ברור היה שלא מדובר בעוד אירוע טעימות. פסטיבל MEAT UP יוחננוף היה יריית פתיחה מהדהדת במהלך אסטרטגי חדש: השקת ליין בשר פרימיום תחת מותג ייחודי, המציע נתחים מובחרים, מפוקחים ואיכותיים, במחירים נגישים ובשירות בלתי מתפשר. זוהי לא רק חווית בשר, זו תפיסה חדשה של מהי צרכנות מזון איכותית בעידן הנוכחי.
"זה אירוע שאנחנו חלמנו עליו, והחלטנו לעשות אותו, להביא כמויות של בשר איכותי ולשפוך את הכל על הציבור" אומר איתן יוחננוף, מנכ"ל ומבעלי הרשת. "גם האורחים שלנו, גם מוזמנים וגם לקוחות שקנו כרטיסים ב- 150 שקלים אוכלים פה בשר בכמויות מטורפות, שותים יין ואלכוהול, וויסקי טוב. תראי איך כולם שמחים פה". מאחורי האירוע מהלך אסטרטגי מובהק: "הנושא של בשר פרמיום זה לא חדש אצלנו", מוסיף יוחננוף, "אנחנו באמת רוצים לחשוף אותו לקהל, ולשבור את המיתוס שבשר טוב אפשר לקנות רק בקצביות פרמיום שגובות מחירים גבוהים. בואו אלינו, מחירים טובים, סחורה ברמה הכי גבוהה שיש".
1 צפייה בגלריה


פסטיבל MEAT UP יוחננוף שנערך בגני יהושוע, סיפק טעימה ראשונה מרחבת הגריל
(צילום: תומר פולטין)
אירוע עצמו שכלל עמדות גריל מתקדמות, שפים מקצועיים ודוכנים עם נתחים מפתיעים כמו אסדו מעושן, כתף טלה ושניצל פרגית ייחודי היה תצוגת תכלית של המהלך כולו. ״הכול פה זה קייטרינג שלנו עם מוצרים של יוחננוף״ סיפר אריאל רידמאן, מנכ"ל קייטרינג דיילי איוונטס, ״כל מטבח באירוע היום בעצם מגיש משהו אחר, יש לנו פה מטבח של מעשנות שמגיש כתף טלה, מגיש בריסקט, מגיש אסאדו. יש לנו מטבח שמגיש שניצל מיוחד מפרגית, שניצל שלא קיים באף מקום בארץ."
לצד הפן הקולינרי, גם לפן הבריאותי ישנו ערך חשוב, "בשר ועוף נחשבים למרכיבים בריאים בתזונה, הודות לעושרם בחומרים מזינים ופרופיל חלבון איכותי. בשר ועוף מספקים ויטמינים ומינרלים חיוניים לבריאותנו כמו ברזל, אבץ, סלניום, זרחן וויטמינים מקבוצת B, למשל, ויטמין B12. ויטמין B12 נמצא בלעדית במזונות מן החי, כאשר בשר לא מעובד ועוף הם מקורות מצוינים לוויטמין". לדברי אייל ארז, דיאטן קליני ממחוז מרכז של מאוחדת "אף מינרל לא נמצא אך ורק בבשר ועוף; עם זאת, מינרלים מסוימים כמו ברזל מן החי ואבץ קיימים בריכוזים גבוהים בהרבה וביכולת ספיגה ועיכול גבוהים יותר בבשר ועוף בהשוואה למקורות מן הצומח. ניירות עמדה מישראל ומהעולם ממליצים לבחור נתחים רזים של בשר ועוף ללא עור, ולהימנע, ככל הניתן מבשר מעובד. הגבלת בשר עתיר שומן רווי חשוב על מנת לשמור על בריאות מערכת הלב וכלי הדם שלנו ולמנוע מחלות שונות שיכולות להיגרם עקב צריכה גבוהה של שומן רווי. בשר רזה לבחירה יכול להיות סינטה ושייטל, כאשר בשר מעובד שמומלץ להגביל יכול להיות נקניקיות, סלמי ובשרים עם מדבקות אדומות שמתריעות על כמות נתרן ושומן רווי גבוהה. בהקשר של שימור ועלייה במסת השריר, לבשר ועוף יש חשיבות גדולה. בשר ועוף מכילים את כל חומצות האמינו החיוניות, ובפרט מכילים את חומצת האמינו ליאוצין אשר הכרחית לצריכה מספקת על מנת לשמר או לעלות במסת השריר. מבחינת צריכת כמויות, אז יש לנסות ולהגביל צריכה של בשר אדום לא מעובד עד 300 גרם בשבוע, כאשר עוף ללא עור, פרגיות וחזה עוף ניתן לשלב באופן תדיר יותר כחלק מדפוס תזונה ים תיכוני בריא ומאוזן."
לאורך היום עברו בפסטיבל MET UP יוחננוף כאלפיים סועדים, כולל לקוחות שרכשו כרטיסים מראש, אנשי תקשורת ומשפיענים קולינריים, שנחשפו לראשונה למותג החדש דרך חוויה של טעמים, עשן ואווירה.
יותר מכל, השקת ליין הפרמיום מהווה המשך ישיר לחזון של יוחננוף: להפוך את חוויית הצריכה בישראל לשילוב של איכות, מקצועיות וקרבה ללקוח – לא רק בקופה, אלא גם במטבח. "עם מהלך כזה, ותגובות נלהבות מהשטח, ייתכן מאוד שהשוק כולו יצטרך להרים את הרף. פשוט כיף גדול", סיכם יוחננוף. "ברור שאנחנו נעשה את זה כל שנה."



























