חשד: הבעלים של שלושה מועדוני לילה בקריות העלימו מס
על פי החשד בעלי המועדונים נהגו לגבות תשלום במוזמן על הזמנות, ולאחר מכן לסווגן בקופה כשולחנות "פינוקים" או "יח"צנים" כסיבה לאי גביית תשלום. בדרך זה הם העלימו הכנסות בהיקף 3 מיליון שקלים. סנגוריהם של החשודים: "השותפים לשעבר של מרשנו הם אלה שדאגו להגדיל ביטולים בקופות"
21:24
20.05.15
בעלים של שלושה מועדוני לילה בקריות העלימו מס מעסקאות בהיקף של 3 מיליון שקלים. כך חושדים ברשות המסים. אתמול עצרו חוקרי מחלקת חקירות מכס ומע"מ באזור חיפה והצפון שלושה מעורבים – רונן שועי ואורן מחפודה מחיפה ויעקב כהן מקריית ים. השלושה הם מנהלים ועובד בחברת בר שמקר 2011 שהפעילה את מועדוני הלילה - CENTER , SELFIE ו-FAMOUS. החוקרים ערכו חיפושים בדירות המגורים ובבתי עסק, נתפס חומר חשבונאי, מחשבים וקופות ממוחשבות. שופטת בית משפט השלום בחיפה, מירב קלמפנר נבון, שחררה אותם היום בתנאים מגבילים.
קראו עוד בכלכליסט:
סנגוריהם של החשודים, עוה"ד אלי סרור ואלדד בן הרוש מסרו: "מרשנו מבקשים להודות לרשות המסים, מאחר ולמעשה החשדות שמתבררים הם שככל הנראה השותפים לשעבר של מרשנו הם אלו שדאגו להגדיל ביטולים בקופות, וכך למעשה לקחו לעצמם כספים שהיו מגיעים למרשנו. אם פרשה זו תגיע לחקר האמת, הדבר יעשה רק טוב למרשנו".

עו"ד אלי סרור. "אם פרשה זו תגיע לחקר האמת, הדבר יעשה רק טוב למרשנו"


