המתיחות בוועד אל על עולה לקראת הבחירות מחר לתפקיד היו"ר
מול היו"ר המכהן, יוסי לוי, מתמודד שאול אדרי, המועמד שכנראה מועדף על ההסתדרות; לפחות 21 חברי מועצה תומכים בלוי, כשהנטייה של השאר תתברר רק מחר
13:48
28.12.11
המתח בועד העובדים של אל על גואה לקראת הבחירות מחר (ה') ליו"ר ועד העובדים של החברה. מול היו"ר הנוכחי, יוסי לוי, מתמודד המועמד שבאופן בלתי רשמי מועדף על ההסתדרות, שאול אדרי. ללוי היו לא מעט סכסוכים עם יו"ר איגוד עובדי התחבורה, בהסתדרות, אבי אדרי, בין השאר סביב סגירת סניף החברה בחיפה , שהעכירו את האווירה ביניהם. לוי מכהן כיו"ר הוועד כבר 6 שנים והבחירות מחר הן לקדנציה של ארבע שנים.
במועצת העובדים נבחרו השבוע 47 חברים, כאשר על פי אנשי לוי, 21 חברים תומכים בו. חלק מחברי המועצה האחרים מזוהים עם אדרי או עם איגוד עובדי התחבורה בהסתדרות. למרות זאת, אנשיו של לוי משדרים אופטימיות.
לזהות היו"ר תהיה משמעות גדולה לגבי אופי היחסים עם הנהלת החברה והמנכ"ל שלה, אליעזר שקדי. בחודשים האחרונים לוי יצא כנגד שקדי והנהלת החברה בנושאים שונים והיחסים ידעו עליות ומורדות ותקופת הכהונה של היו"ר שייבחר צפויה גם היא להיות לא פשוטה אם ההאטה הצפויה בעולם תשפיע על המצב העסקי של אל על.


