יפנאוטו במו"מ לכניסה לשוק הרכב המזרח אירופי
יבואנית סובארו דיווחה כי חתמה על מסמך תנאים מול חברה מזרח אירופית המשווקת מכוניות פיאט, מאזדה ושברולט לצורך בדיקת נאותות
יפנאוטו, יבואנית סובארו, מקיימת מגעים לכניסה לשוק הרכב המזרח אירופי.
על פי דיווחי יפנאוטו, אתמול נחתם מסמך תנאים מותנה בינה לבין חברה מזרח אירופית, לשם בדיקת נאותות לבחינת העמדת הלוואה בסך 10 מיליון יורו על מניותיה של החברה הזרה. ל"כלכליסט": נוסע כי מדובר בחברה המשווקת בבלקן את מכוניות פיאט, מזראטי, מאזדה, סאאב, שברולט וניסאן. הדיווח אינו מציין באיזו מדינה במזרח אירופה מדובר, זאת מאחר ותנאי העסקה כפופים לאישורם של בעלי האג"ח של יפנאוטו.
יפנאוטו משווקת בישראל את מכוניות סובארו. היצע דגמי החברה כולל את רכב השטח פורסטר כמו גם את מכונית המנהלים B4 ואת B3 המשפחתית.
יפנאוטו מצטרפת בזאת לשורה ארוכה של יבואניות רכב ישראליות שחדרו בשנים האחרונות לשוק המזרח אירופי. כפי שפורסם ב"כלכליסט", סוכנות מכוניות לים התיכון, יבואנית פיאט, מקיימת בימים אלו מגעים לרכישת סוכנות המשווקת בבלקן את מכוניות מזראטי וסאנגיונג.


