מאסטרקרד מחפשת השקעות בישראל
משלחת של כ-25 מנהלים הכוללת את נשיא החברה באירופה מבקרת בארץ ומתכוונת להיפגש עם כ-20 חברות סטארט-אפ. חברת האשראי מתעניינת בעיקר בהשקעות בתחום הפינטק
12:51
13.03.16
ענקית האשראי מאסטרקרד מחפשת השקעות בישראל. השבוע תגיע לישראל משלחת של כ-25 מנהלים בראשות נשיא MasterCard אירופה, חוויאר פרז (Javier Perez) וסגן נשיא לענייני מיזוגים ורכישות, ג'ף אידסון (Geoff Iddison).
קראו עוד בכלכליסט:
המשלחת מתכוונת להיפגש עם כ-20 חברות סטארט-אפ וכ-40 מנהלים בכירים של קרנות הון סיכון. עיקר העניין של מאסטרקרד הוא בתחום הפינטק, עם התמקדות בהונאות, אבטחה, מאגרים ביומטריים, מטבעות דיגיטליים ומסחר חוצה גבולות.

הגעת המשלחת לארץ היא במסגרת אירועי ה-Tech Trek צילום: בלומברג
"המטרה של האירוע היא לקבל מושג טוב יותר על תחום הפינטק בישראל" מסר ג'ף אידסון, סגן נשיא לענייני מיזוגים ורכישות ב-MasterCard . הוא הוסיף גם כי חברת האשראי: "בוחנת רעיונות מהפכניים שיצאו מקהילת הסטארט-אפ בישראל ונרצה ליצור איתם קשרים חזקים ומשמעותיים".
המשלחת הגיעה לישראל במסגרת אירועי ה-Tech Trek אותם מקיימת MasterCard מידי שנה. האירועים הם יוזמה גלובלית שמטרתה יצירת קשרים, איתור הזדמנויות ושיתופי פעולה עסקיים בתחום הפינטק. אירועי ה-Tech Trekהקודמים שערכה החברה התקיימו בניו יורק, לונדון וסן-פרנסיסקו.
בחודש האחרון ביקרו בישראל גם משלחות גדולות גם של חברת הביוטק הגדולה בעולם, אמג'ן, שנפגשה אף היא עם עשרות חברות סטארט-אפ ומשקיעים ואף קיימה אירוע בהשתתפות בכירים בתעשיה.


