Play גאה להציג: סדרות האינטרנט שהכי כדאי לראות
האבא שנשאר בבית, מרי קייט אולסן כבר ילדה גדולה, הזוג שמציק לכוכבי הוליווד וגם סדרה ישראלית שאוהבת חלב. אתרי הווידיאו עדיין לא הציגו קלאסיקה של ממש, אבל הם מספקים הרבה מאוד רגעים מצחיקים
- להרשמה לניוזלטר Play (תיבה שמינית)
הגויים בתפוצות עוד לא שבו מחופשת השנה החדשה שלהם. אנחנו מקנאים בשקט, אבל עד שהם יחליטו לעשות לנו אינטרנט, ננצל את הזמן הפנוי כדי להגיש מדור שאנחנו מתכננים להוציא לפועל כבר לא מעט זמן: סדרות האינטרנט הכי טובות שאתם (כנראה) לא צופים בהן.
סדרות רשת הן עניין בעייתי: עדיין אין יצירות מופת בתחום הזה, כאלה שבאמת גורמות לצופים לחכות בשקיקה לכל פרק חדש. אבל בשנתיים האחרונות נראה שלאט לאט מצליחים יוצרי הסדרות לפצח את השיטה ולהציג הומור חדש, נועז, מעניין, תמציתי ומשונה, כזה שהרשת פשוט נוצרה בשבילו. את הסדרות הבאות אנחנו אוהבים במיוחד.
נשאר בבית
אבא אחד, שפוטר ממקום עבודתו, החליט שמעכשיו הוא יהיה עקר בית. הוא נשאר לטפל בגוזל שלו, אבל מנצל את הזמן הפנוי לבילוי אחר הצהריים בגני הילדים עם האמהות האחרות. בין לבין הוא ינסה להתחיל איתן, יעליב אותן, ינסה שוב להתחיל איתן, ישאל אותן שאלות מגונות ואז... ינסה שוב להתחיל איתן. עכשיו תסבירו לנו, אחת ולתמיד, למה כולם יורדים ככה על גברים שמעדיפים להישאר לטפל בילד? לנו זה נראה כמו כיף לא נורמלי.
מרי קייט, בדיוק מה שחשבתם
סדרה שכל כולה מתמקדת במרי קייט, חצי מהאחיות אולסן? איך לא חשבו על זה קודם! במיוחד לאור העובדה שהשחקנית שמגלמת אותה מציגה דמות כל כך צבעונית, ובצבעונית אנחנו מתכוונים למרוכזת בעצמה, עצלנית, סופר-טיפשה ועם המון המון כסף. והיא גם לא תתן לכם לשכוח את ימי התהילה שלה מ... רגע... מאיפה הגיעה התהילה שלה בכלל?! אה, כן, "צער גידול בנות". מרי קייט האמיתית, בבקשה תוכיחי לנו שאת דווקא אישה רגישה שמאמצת חתולים לחיקה.
ועוד במפורסמים שנחשפים בסדרות אינטרנט: קלארק קנט. כן, ההוא עם הגלימה וה-S על החזה. הוא לא כזה מוצלח כמו שכולם חשבו, והוא מתוודה על האלכוהוליזם, הבדידות, והעומס הבלתי נגמר בעבודה.
דברי אלי
אומג! שטויות שבנות אומרות זה כאילו, הדבר הכי טוב שראינו באינטרנט מאז הוידיאו הזה של ליידי גאגא עושה דברים ממש מוזרים. כאילו, ברור שזה מבוסס על חשבון הטוויטר המפורסם הזה, אבל זה כל כך הרבה יותר טוב מהטוויטר שכאילו, אין דברים כאלה. ויש את ג'וליאט לואיס שכאילו, אם היינו שוכחים שהיא סיינטולוגית מעצבנת היינו לגמרי עפים עליה.
ועוד בפורמטים משונים - את לוני הזכרנו כאן כבר, אבל זו הזדמנות טובה לבדוק מה קורה עכשיו עם הבחור שהכל תמיד יקרה לו בפרק הבא.
המדריך לכוכבים
ויש גם סדרות עם עלילה אמיתית. זוג שגר בלוס אנג'לס מנהל עסק קצת לא שגרתי: במקום לעשות לתיירים מזדמנים סיור בין בתי כוכבים, הם מכניסים אותם למסיבות של כל המי ומי בתקווה שאולי האורחים יראו את ג'ורג' קלוני בסביבה הטבעית שלו. יופי של רעיון, והכימיה בין הזוג עושה את הסדרה.
מתקפת החתולים
ולנציגה הישראלית והמוכרת-יותר בספיישל: זוהי תקופה מעט עצובה, כי חתולונובלה יצאה לפגרה. אבל זוהי גם תקופה שמחה, כי לראשונה בישראל יש כאן סדרת אינטרנט ויראלית כמו שצריך. היא מצחיקה, חמודה בצורה בלתי רגילה, ערוכה נהדר, והכי חשוב - חללללללללב. שתחזור כבר!


