$
כלכליסט-טק
באנר PLAY

Play: תהיי החברה שלי בפייסבוק?

להקת בנים עם חיבה לרשת החברתית מוכיחה שיש יותר גרוע מרבקה בלאק. וגם: הכינור הגדול בעולם, תרנגול הודו תוקפני, מסכי הפתיחה של משחקי מחשב קלאסיים ונאום שייתן לכם השראה

שי רינגל 19:05 10.10.11

 

 

הילדים לא בסדר

 

הבעיה עם לחיות בעולם שאחרי רבקה בלאק היא שאתה לא בטוח מתי אתה צופה בבדיחה ומתי האימה היא אמיתית לחלוטין. ואחרי ההקדמה הזאת, זה מה שקורה כשלהקת בנים צעירה מחליטה לעשות קליפ לשיר אהבה שמתאים לימי הפייסבוק. כמו במקרה של בלאק, יש הרבה מאוד גולשים שלא ממש התלהבו, ועכשיו אתם יכולים לקחת את הכדור האדום ולשכוח שכל זה קרה.

 

 

הכינור הגדול בעולם

מה ספר השיאים של גינס היה עושה בלי האינטרנט? מוציא ספרים?! לפניכם שני אנשים שמנגנים על הכינור הגדול בעולם. צלילי מלאכים.

 

 

רק לא תרנגול הודו!

 

צוות חדשות מקומיות בסקרמנטו הגיע לסקר סיפור על תרנגול הודו מטורף שרודף אחרי אנשים. הם היו צריכים לנחש מה יקרה. צוות המדור רוצה להצדיע לתרנגול ההודו הכי מגניב שראינו אי פעם.

 

 

כל הסיפור הזכיר לנו את הסרט האוסטרלי המצוין הזה.

 

 

אולד סקול

 

לא רק לסרטים קלאסיים מגיע: האתר הבא מוקדש כולו למסכי הפתיחה של משחקי מחשב קלאסיים, שסוף סוףמקבלים את הכבוד הראוי להם.

 

השראה לסיום

 

פרופ' דן שכטמן, לתשומת לבך: אם אתה לא יודע מה תגיד כשתקבל את פרס נובל, אתה יכול להיעזר בנאום הקצר אך המבריק של ארנסט המינגווי. 

x