$
כלכליסט-טק

האם האייפון 5 יוכרז ב-7 בספטמבר?

על פי אתר Kodawarisan, העוסק בשמועות עלאפל, היא תקיים את אירוע המוסיקה שלה בתחילת החודש הבא. רוב הסיכויים שבאותו אירוע יוכרז גם הדגם החדש

שי ענבל 17:19 12.08.11

 

אחרי השמועות בנוגע לאייפון 5 עצמו (מעבד כפול ליבה? מצלמת תלת מימד?) ולחודש בו יושק (אוקטובר? ספטמבר?), כעת מגיע דיווח על תאריך ספציפי. על פי אתר חדשות יפני, המצוטט בבלוגים העוסקים באפל ברשת (כמו MacRumors), התאריך הוא 7/9 - עוד פחות מחודש.

 

האירוע עצמו הוא כנס המוזיקה של חברת הטכנולוגיה, בו באופן מסורתי מוכרזים מכשירי האייפוד של החברה - מה-Touch ועד ה-Nano. עם זאת, עקב העובדה שבקיץ השנה טרם הוכרז האייפון 5, הוא צפוי להופיע דווקא באירוע המוזיקה. כזכור, ביוני האחרון התקיים אירוע WWDC השנתי, בו אפל הכריזה בשלוש השנים האחרונות על האייפון החדש - אולם השנה לא עשתה זאת, ובמקום זאת הציגה את מערכת ההפעלה החדשה iOS 5, שעתידה להגיע ב"סתיו", לדברי החברה. עד כה השקה של מערכת הפעלה חדשה לאייפון לוותה תמיד בהשקה של מכשיר ימים ספורים לאחר מכן.

 

לא ברור עד כמה ניתן לייחס אמינות לאתר היפני, אולי זוהי התייחסות ראשונה להערכה (ההגיונית) שהאייפון 5 יושק לצד מכשירי האייפוד. האייפון 4 הוכרז לפני 14 חודשים.

 

x