ישראל מתחברת לכלכלה
 

טכנולוגי

צילום: אוראל כהן
ד"ר עמוס בוחניק 
צילום: אוראל כהן
מניות קשורות לכתבה
     

    ד"ר בוחניק: "אריק קליין שילם את חובו לחברה והיום הוא יותר נקי מנקי"

    בראיון לגלי צה"ל הדגיש הבוקר מנכ"ל חברת LifeKeeper כי ידע על עברו של קליין. לדבריו, "ההמצאה נבחנה במשך שנה וחצי. אנחנו רגילים לתגובות של רופאים שהרימו גבה - ובסוף הפרזנטציה - מחאו כפיים"

    כתב כלכליסט

    07.07.09, 09:46
    6 תגובות

    בראיון גלי צה"ל הדגיש הבוקר ד"ר עמוס בוחניק, בעליה של רשת שיניים ואחד משני הבעלים של LifeKeeper, כי כל הפרטים שפורסמו על המדבקה שאמורה להתריע חצי שעה לפני התקף לב - נכונים. "ההמצאה נבחנה במשך שנה וחצי. אנחנו רגילים לתגובות של רופאים שהרימו גבה - ובסוף הפרזנטציה - מחאו כפיים". 

     

    "יש לי עוד סקופ עולמי. חברת נוקיה, ענקית הטלפונים הסלולריים, הכניסה לכל הטלפונים שלה את האפליקציה שלנו", הוסיף בוחניק.

     

    לדבריו, "צריך להתעסק בעיקר ולא בטפל. רופאים בארץ לא ראו את המוצר. כי לא הראנו. שמרנו על זה בסודיות. יש לנו מכתב משתי אוניברסיטאות גדולות בלונדון שניסו והתפעלו. המדבקה באמת משנה סדרי בראשית".

     

    בתגובה לשאלה האם ידע על עברו הפלילי של שותפו אריק קליין, השיב בוחניק: "על זה אומרים, so what, ידעתי על הכל. הוא פשע בעבר, שילם את חובו לחברה והיום הוא יותר נקי מנקי. קליין הוא זה שמוביל את הפיתוח. הוא עובד על זה 10-8 שנים ויש לנו עוד פיתוחים חדשים שיפתיעו את כולם".

     

    בתשובה לשאלה על דיוק הפרסומים בנוגע לפרטי העסקה לחברה בטייוואן, אמר בוחניק: "אני מחזיק בידיי מסמך הבנות החתום על ידי נוטוריון. יש עסקת ענק, המספרים יהיו אפילו יותר גדולים - הרבה יותר מ-370 מיליון דולר".

     

    "התגובה של הצופים מהצד היא נורמלית. המדבקה היא פריצת דרך ברמה עולמית, גם אני הופתעתי בהתחלה. הכל שריר וקיים וחתום. נעשה פרזנטציה בטלוויזיה במלון הילטון וכל העיתונאים יוכלו להגיע. כדאי שתפרגנו יותר".

     

    מריאן הולמלנד מדוברות נוקיה העולמית מסרה ל"כלכליסט": "מעולם לא יצאנו בהודעה בנושא. איננו נוהגים להגיב לשמועות או הערכות בשוק".

     

     

     

    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה
    6 תגובות ל ”ד"ר בוחניק: "אריק קליין שילם את חובו לחברה והיום הוא יותר נקי מנקי"“

    (6 תגובות)
     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט עסקים קטנים אפליקציות נדל"ן עולם פנאי 2012 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים פאנל כלכליסט טכנולוגי הכסף פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני RealCommerce - ניהול תוכן Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים ידיעות טכנולוגיות - פיתוח טכנולוגיות, מוצרים ומערכות מידע