ישראל מתחברת לכלכלה
 

טכנולוגי

תמונת מסך twitter.com
twitter 
תמונת מסך twitter.com
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
     

    טוויטר לא עוצר: מספר המשתמשים יותר מהוכפל בשנה האחרונה

    השימוש בטוויטר ברחבי העולם צמח ב-109%. בצפון אמריקה הצמיחה היתה מתונה יחסית – 22% בלבד, אך בדרום אמריקה זינק מספר המשתמשים פי 4, ובמזרח התיכון נרשמה צמיחה של 142%

    ההערכות על דעיכתה של טוויטר היו מוקדמות: מנתוני חברת המחקר קומסקור עולה כי במהלך יוני 2010 צמח השימוש בטוויטר ברחבי העולם ב-109% בהשוואה ליוני 2009, ו-93 מיליון מבקרים יחודיים הגיעו לאתר. יצוין כי הנתונים מתייחסים לגלישה לאתר טוויטר בלבד, וכי חלק ניכר ממשתמשי טוויטר מגיעים אליו באמצעות תוכנות צד שלישי; הנתונים אינם כוללים גלישה ממחשבים ציבוריים, כגון אלה שבקפה אינטרנט.

     

    הצמיחה בצפון אמריקה היתה איטית יחסית לשאר העולם: 22%, אך מאחר שיש שם בסיס משתמשים גדול גם כך, מספר המבקרים היה השני בגודלו בעולם: כ-25
    מיליון אמריקאים השתמשו בטוויטר ביוני. השימוש במזרח התיכון ואפריקה זינק ב-142%, והגיע לכ-5 מיליון משתמשים. הזינוק הגדול ביותר נרשם בדרום אמריקה, שם צמח טוויטר ב-305% והגיע לכ-15 מיליון מבקרים. באזור אסיה והאוקיאנוס השקט נרשמה צמיחה של 243% וכ-25 מיליון מבקרים. הצמיחה באירופה היתה נמוכה מהממוצע העולמי ועמדה על 106% וכ-22 מיליון מבקרים.

     

    החדירה של טוויטר לכלל האוכלוסייה העולמית עומדת על 7.4%, והמדינה שבה נרשם שיעור החדירה הגבוה ביותר היא אינדונזיה, עם 20.8%. אחריה ניצבת ברזיל עם 20.5% וונצואלה עם 19.0%; יצוין כי שליטה של ונצואלה, הוגו צ'אבס, הוא משתמש טוויטר נלהב שקידם את השימוש בו בארצו. ארה"ב ניצבת במקום ה-11, עם שיעור חדירה של 11.9%.

     

    כשבוחנים את שיעור החדירה של טוויטר בקרב משתמשי סמארטפונים, התמונה משתנה: שיעור החדירה הגבוה ביותר (8.3%) הוא בקרב אמריקאים, ובריטניה מגיעה למקום השני, עם 5.8%, וגרמניה במקום השלישי, עם 3.1%.

     

     

    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה
    3 תגובות ל ”טוויטר לא עוצר: מספר המשתמשים יותר מהוכפל בשנה האחרונה“

    (3 תגובות)
     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט עסקים קטנים אפליקציות נדל"ן עולם פנאי 2012 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים פאנל כלכליסט טכנולוגי הכסף פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני RealCommerce - ניהול תוכן Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים ידיעות טכנולוגיות - פיתוח טכנולוגיות, מוצרים ומערכות מידע