קמור מציגה במוזיאון תל אביב את ה-BMW art car
בתערוכת "פסלים על גלגלים" שתיפתח ב-3 ביוני במוזיאון ת"א לאמנות תוצג ב.מ.וו מדגם 320i שנת 1977 פרי יצירתו של האמן רוי ליכטנשטיין
18:59
31.05.10
חברת קמור יבואנית ב.מ.וו לישראל העניקה את חסותה לתערוכת "פסלים על גלגלים" שתיפתח רשמית לקהל ביום חמישי ה-3 ביוני במוזיאון תל אביב לאמנות. במרכז התערוכה מוצגת לראשונה בישראל מכונית ה-BMW art car - מכונית ב.מ.וו מדגם 320i שנת 1977 פרי יצירתו של האמן רוי ליכטנשטיין שהובאה במיוחד מגרמניה.
המכונית תוצג לצד 15 מכוניות עתיקות קלאסיות נוספות, ביניהן המכונית הישראלית סברה ספורט מודל 1961 וב.מ.וו איזטה מודל 1963 שכונתה בשעתה "מכונית הבועה" הנוסעת על 3 גלגלים. בנוסף, בתוך מגוון המכוניות, שכולן נמצאות בידיים פרטיות של נהגים בישראל, ניתן למצוא מכוניות קלאסיות של קדילאק, יגואר, קרייזלר, מוסטנג ורולס רויס.
יצויין שהמכוניות מוצגת בכניסה למוזיאון מתחת לציור קיר שגם הוא פרי יצירתו של ליכטנשטיין. האירוע הוא במסגרת השקת ב.מ.וו סדרה 5 החדשה בישראל, כשהיום בערב ייערך ללקוחות החברה אירוע למוזמנים בלבד.


