$
תיירות

שוב: רש"ת פרסמה מכרז להקמת פאב בנתב"ג

כשנתיים לאחר פרסום המכרז הראשון שלא משך מתעניינים רבים, פרסמה רשות שדות התעופה מכרז נוסף להקמת בית יין או פאב במתחם הדיוטי פרי בטרמינל 3

יסמין גיל 18:0523.06.11

כשנתיים לאחר שרשות שדות התעופה (רש"ת) פרסמה מכרז לפתיחת פאב באולם הנוסעים היוצאים באזור החנויות הפטורות ממכס (דיוטי פרי) בטרמינל 3 בנתב"ג - מכרז אשר נכשל אז, כפי הנראה בשל אי-התעניינות מצד יזמים, פרסמה היום (ה') הרשות מכרז חדש באותו נושא. מדובר ב"הרשאה לתכנון, ניהול והפעלה

של בית יין - פאב למכירת משקאות אלכוהוליים".

 

רשאים להשתתף במכרז מי שמפעיל ומנהל לכל הפחות במשך36 חודשים רצופים, לפחות פאב אחד "במסגרתו נמכרים משקאות אלכוהוליים בתוספת מתאבנים או מטבלים קרים למיניהם או ארוחות מלאות", כך על פי דבר המכרז. או לחילופין, מי שבשלוש השנים האחרונות הפעיל או ניהל לפחות יקב אחד ולפחות חנות מכירה אחת של מוצרי היקב. עליהם להיות בעלי מחזור מכירות של שבעה מיליון שקל לפחות במשך שנתיים. המכרז הוא לחמש שנים.

 

לפני כשנה, כשנודע על ביטול המכרז הראשון לפתיחת פאב בנתב"ג, הסביר ל"כלכליסט" גורם המקורב לנושא מספר סיבות שייתכן והביאו לחוסר התעניינות במיזם: "אולי היזמים חשבו שפאב יתאים רק לשעות הלילה ובשאר היום יהיה ריק, או שבגלל שנתב"ג הוא לא נמל מעבר לטיסות המשך המוצר יהיה פחות אטרקטיבי מאשר בנמלים בחו"ל, שם נוסעים ממתינים במשך זמן לטיסת ההמשך שלהם. בנוסף, יש בנתב"ג גם טרקלינים לאנשי עסקים ולנוסעים קבועים, כך שזה גם קהל יעד פוטנציאלי שלא יגיע לפאב, וייתכן ואלו היו פשוט תנאי המכרז שלא עודדו יזמים להשקיע במקום".

 

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x