$
אפליקציות

כך תצילו את חיי הכלב והחתול שלכם באמצעות הסלולרי

על אילו אפליקציות ניתן להסתמך בשביל להעניק לחיות טיפול רפואי ראשוני במקרי חירום? אספנו עבורכם מספר יישומים מומלצים, שיוכלו לסייע לכם במקרים בהם הווטרינר אינו זמין או כשכל דקה משמעותית

רפאל קאהאן 22:3802.01.14

אחת הבעיות העיקריות של בעלי חיות המחמד הוא במקרה וקורה להם משהו, אמנם לכל כלב או חתול יש את הווטרינר שלו, אך לפעמים קורה וגם הוא לא זמין. למצבים אלו מצאנו מספר אפליקציות שיכולות להקל עלינו להציל את מיצי או את מוקי. אמנם אף אחת מהאפליקציות האלה איננה תחליף לייעוץ וטרינרי, אך הן יכולות להועיל ביומיום ובמקרי חירום.

Pet First Aid: עזרה ראשונה להולכים על ארבע

 

אפליקציה זו אינה חינמית ופה נגמרים הקיטורים. אם אתם מחפשים אפליקציה מושקעת ואיכותית (ומוכנים להשקיע בה כסף) PFA עושה את העבודה ולא בכדי. המפתחים מומחים לאפליקציות עזרה ראשונה ולא רק לחיות. למעשה המלצנו על האפליקציה המקבילה שלהם להולכים על שתיים לפני זמן לא רב.

 

Pet FIrst Aid Pet FIrst Aid

 

זמינות (אייפון 15.90 שקל, אנדרואיד 11.20 שקל): אייפון, אנדרואיד 

 

Dog Breeds: איך מבדילים בין צ'יוואווה לדוג דה-בורדו?

 

אם אין לכם עדיין כלב ואתם מחפשים אחד, אז מדריך הגזעים הזה הוא כלי מצויין להתחיל איתו. העניין הוא שלכלבים שונים יש רגישויות ובעיות בריאות שונות, למשל לברדורים נוטים לסבול מהאגן ובאסטים מהאוזניים. אז למענם, בידקו היטב וכך תזכו לחבר לחיים שלא יגרום לכם לבלות ימים רבים אצל הווטרינר. גרסאות האייפון והאנדרואיד אינן מאותו מפתח, אך הן משתוות ביכולותיהן.

 

Dogs Breeds Dogs Breeds

 

זמינות (חינם): אייפון, אנדרואיד

 

Exotic Pet Vet: איך עושים חוקן לצ'ינצ'ילה?

 

למרות שמדובר באפליקציה שמותאמת לוטרינרים, סטונדטים לווטרינריה ומטפלים, היא מכילה מידע רב על כל חיות הבית שהן לא חתול, כלב או תוכי. אם רציתם לדעת למה רגישה האיגואנה שלכם או למה הפיתון בדיכאון, אז EPV יכולה לעזור לכם לעשות סדר בדברים. היא מומלצת אך יקרה, כך שהיא תתאים בראש ובראשונה למקצוענים.

 

Exotic Pet Vet Exotic Pet Vet

 

זמינות (אייפון 47.90 שקל, אנדרואיד 50.60 שקל): אייפון, אנדרואיד

 

Pet Phone ו-Dog Health: יומן הבריאות של מוקי ומיצי

 

בריאות חברינו תלויה גם בארגון ובסדר. על מנת שלא תשכחו את תאריך החיסון הבא או התילוע - שתי אפליקציות אלה משמשות כיומן שיאפשר לכם להיזכר בכך. שתיהן מאפשרות מעקב אחר כל הפרמטרים הביומטריים החשובים של החיה שלכם כגון: משקל, גודל, גובה, רגישויות וכיוצא באלה. מומלץ מאוד.

 

Pet Phone Pet Phone

 

זמינות (אייפון 11.90 שקל, אנדרואיד חינם): אייפון, אנדרואיד

 

PetTech PetSaver: הכלבה בלעה לי את התחתונים, מה עושים?

 

כמו האפליקציה הראשונה שסקרנו, PTPS מיועדת לספק לנו מידע על איך ומה צריך לעשות במקרה ונתקלנו בבאג בחיה החביבה עלינו. היתרון שלה היא בכך שניתן להשתמש בה גם כמדריך טיפול כללי. היא בנויה היטב והממשק שלה מאפשר לקבל תשובות מהר מאוד. קצת יקר, אבל יכול לחסוך לנו הרבה בהמשך.

 

PetTech PetSaver PetTech PetSaver

 

זמינות (אייפון 19.90 שקל, אנדרואיד 18.70): אייפון, אנדרואיד 

 

PetMD Symptom Checker: איך מזהים שהכלב מצונן

 

PMDSC היא אפליקציה חמודה מאוד שיתרונה הגדול הוא בממשק שמאפשר לכם למצוא בקלות את המיחושים הפוטנציאליים של הכלב או החתול. כל מה שצריך לעשות זה לבחור את הסימפטומים והאפליקציה תספק לכם רשימה של בעיות פוטנציאליות. אמנם היא לא מתיימרת להחליף חוות דעת רפואית, אך היא תאפשר לכם לא להתמהמה במקרה וזיהיתם בעיה חמורה.

 

PetMD Symptom Checker PetMD Symptom Checker

 

זמינות (חינם): אייפון

בטל שלח
    לכל התגובות
    x