$
אוכל

תחנה אחרונה

המיזם הקולינרי של קבוצת ברודו במתחם התחנה בתל אביב תקוע עקב מחלוקת בין היזמים על מימון הפרויקט

גלי וולוצקי 13:1807.11.10

עתידו של המיזם הקולינרי המרכזי במתחם התחנה בתל אביב עומד בסימן שאלה. ל"כלכליסט" נודע כי קידומו של המיזם של קבוצת ברודו במתחם נמצא כרגע בהקפאה עקב מחלוקת על מימון בין יזמי הפרויקט. המתחם, שהצליח לקבץ מותגי אופנה מהשורה הראשונה, עדיין לא מצליח להתרומם בתחום האוכל. כרגע

יש במקום מספר מצומצם של עסקים, בהם הטאפאס בר המצליח ויקי כריסטינה ושוק האוכל האורגני בימי שישי.

 

במסגרת המעורבות של קבוצת ברודו בתחנה מתוכנן שוק בסגנון "לה בוקריה" בברצלונה, שישתרע על שטח של כ־600 מ"ר ויפעל מדי יום. בשוק אמורים לפעול דוכני מזון של מיטב הספקים בארץ לצד דוכני מזון ומשקאות. כמו כן אמור לפעול במקום סניף רביעי של הבייקרי, המאפייה של הקבוצה.

 

"בינתיים הדברים תקועים. אנחנו הבאנו רעיון וגיבשנו עלויות, ועכשיו יש ויכוחים אם כן או לא וכן הלאה", אומר מתי ברודו ל"כלכליסט". "אנחנו רוצים להיות שותפים לפרויקט, אבל מובן שאם לא ישימו את הכסף לא נהיה שם. ביקשתי מהחבר'ה שלי לא להתעסק בזה עכשיו. אנחנו מחכים לשמוע מה הוחלט".

 

אבי מורדוך, אחד היזמים במתחם, מקפיד לשמור על עמימות, ומסרב להתייחס לטענות של ברודו: "כרגע יש בעיה, אבל אני מאמין שהיא תיפתר בשבוע הבא. אני אופטימי".

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x