סגור
מקומי קום - סופרנטורל
(צילום: סיני דוד)

סטארט-אפ מסלק: איך חברת חטיפים מקריית שמונה מנסה לכבוש את העולם תחת אש

גלעד אהרונסון מ-Super Natural פיתח טכנולוגיה להפיכת ירקות כמו סלק, קטניות ושורשים לחטיפים קריספיים ללא טיגון - אבל המלחמה כמעט עצרה הכל. עובדים פונו, הוא התגייס, והייצור נעצר. בעזרת שופינג IL וקמפיין ברשתות החברתיות, החברה השיקה ארבעה חטיפים יוצאי דופן- מסלק מתקתק ועד אצות בטעם סושי. כעת הם כבר ב-200 חנויות בארה"ב ומתרחבים לאנגליה וקנדה: "יש פה מוצר מדהים, מקווה שהשוק יאהב"