$
סייבר ואבטחת מידע

פורטינט מרחיבה את מארג האבטחה ומשיקה את מערכת FortiOS 6.2

הגרסה האחרונה של FortiOS מספקת מעל ל-300 חידושים לאורך מארג האבטחה של פורטינט להגנה על סביבות רשת החל מ-IoT, קצה הרשת, ליבת הרשת ושרתי ענן מרובים

בשיתוף פורטינט 10:3315.04.19
פורטינט (נאסד"ק: FTNT), מובילה עולמית בפתרונות אבטחת סייבר מקיפים, משולבים ואוטומטיים, הכריזה על השקת הגרסה האחרונה של מערכת ההפעלה המובילה של החברה, ה-FortiOS 6.2. השקה זו ממשיכה את התפתחות מארג האבטחה (Security Fabric) של פורטינט עם למעלה מ-300 חידושים על פני פורטפוליו המוצרים והפתרונות של החברה, מה שמאפשר לארגונים לאמץ רשת המונעת על ידי אבטחה, הדרושה עבור סביבות קצה וסביבות מרובות עננים אשר נוצרות על ידי הטרנספורמציה הדיגיטלית.

 

מארג האבטחה של פורטינט מספק את סט פתרונות האבטחה המקיף ביותר בתעשייה, הזמין במגוון צורות ואשר פועל באופן טבעי בטווח הרחב ביותר של פלטפורמות. העדכונים בגרסת ה-FortiOS 6.2 ממשיכים להרחיב את היכולות המובילות בתעשייה של מארג האבטחה עם הגנת קצה-לקצה משופרת מפני איומים מתקדמים, ובו-בזמן, הם מפחיתים משמעותית את המורכבות הטבועה בעיצוב, פריסה, ניהול ועדכון של מרבית ארכיטקטורות האבטחה.

 

פותרים את אתגרי הלקוחות

נראות רחבה של כל שטח התקיפה הדיגיטלי – פורטינט מרחיבה את הנראות ומפשטת את הפריסה והניהול לאורך מארג האבטחה המורחב עם אינטגרציות עמוקות יותר בין הפתרונות של החברה ויחד עם למעלה מ-70 שותפים. פתרונות ה-FortiGate NGFW, FortiGate Secure SD-WAN ופורטפוליו גדול של פלטפורמות ענן עברו שיפורים עם פונקציונליות חדשה, הכוללת סגמנטציה מכוונת-מטרה. כעת, הלקוחות יכולים למקסם את הרוחב החדש של הנראות המקיפה המסופקת על ידי FortiOS 6.2 באמצעות חבילות שירותי 360 Protection, הכוללות מערך רחב של שירותים מקצועיים.

 

הגנה משולבת וגילוי איומים מתקדמים – פורטינט ממשיכה להוביל את החדשנות בתחום המוצרים באמצעות תמיכה פעילה בסטנדרטים העדכניים בתעשייה, ובכלל זה תמיכה משולבת ב-TLS 1.3 כדי לאבטח את תעבורת הרשת; טכנולוגיות מבוססות הונאה חדשות שנועדו להתמודד עם חדירות לרשת; וסגמנטציות מבוססות-אמון אשר פועלות בצורה רציפה לאורך מארג האבטחה המורחב, מהליבה אל הקצה ועד הענן. טכנולוגיית ה-FortiDeceptor של פורטינט מספקת את ההגנה הטובה מסוגה, אשר מפעילה תגובות אוטומטיות נגד תוכנות זדוניות ומשתמשים בלתי מורשים המחפשים לגשת ונצל את משאבי הרשת.

 

פעולות, אורקסטרציה ותגובה אוטומטיים – האינטגרציה העמוקה של מארג האבטחה של פורטינט ויכולות האוטומציה המתקדמות שלו מסייעות ללקוחות להפחית את התקורה באמצעות אספקת נראות וניהול מאוחדים לאורך כל הפתרונות המשולבים במארג האבטחה. יישום פונקציות של אוטומציה ולמידת מכונה כדי להפחית את המורכבות, להרחיב את מרווח הבקרה ולהפוך את הפונקציות הקריטיות לאוטומטיות, מאפשר תגובה מהירה לאיומים. כמו כן, מודיעין איומים מבוסס בינה מלאכותית הניזון ממידע אשר מגיע ממעבדות FortiGuard של פורטינט מעלה את המהירות והדיוק של איתור איומים והתגובה האוטומטית.

קן קסי, מייסד, יו"ר ומנכ"ל פורטינט קן קסי, מייסד, יו"ר ומנכ"ל פורטינט קרדיט: יח"צ פורטינט

 

עדכוני גרסת ה-FortiOS 6.2 כוללים:

הרחבת המארג – ה-FortiOS 6.2 מספקת עדכונים לאלמנטים הבאים של מארג האבטחה: FortiADC; FortiToken; FortiCASB-cloud; FortiDDoS; FortiNAC ו-VDOM .

 

SD-WAN מאובטח – יכולות ה-SD-WAN המתקדמות של מארג האבטחה של פורטינט כוללות כעת פונקציות ושירותי WAN מורחבים ומובחרים. יכולות חדשות אלו מאפשרות ללקוחות לקבל ביצועים גבוהים יותר עבור יישומים עסקיים קריטיים על ידי שימוש בחיבוריות חסכונית לסניפים הארגוניים.

 

אקו-סיסטם פתוח – ה-FortiOS 6.2 משפרת את הנראות והניהול על פני כל מוצרי האבטחה ההולכים וגדלים של פורטינט; פתרונות צד ג' של קהילת שותפי Fabric-Ready של החברה; וחיבורי צד ג' מקומיים.

 

אוטומציה ואורקסטרציה – ה-FortiOS 6.2 מרחיבה משמעותית את מאפייני האוטומציה, האורקסטרציה והתגובה על פני כל מארג האבטחה באמצעות FortiManager ו-FortiAnalyzer.

 

אבטחה מבוססת בינה מלאכותית – מעבדות FortiGuard פיתחו את המערכת לאיתור וניתוח איומים FortiGuard AI. הרשת העצבית המלאכותית של המערכת, המורכבת ממעל ל-9 מיליארד צמתים מחוברים, לא רק מזהה ומקטלגת איומים במהירות חסרת תקדים, אלא גם מייצרת שידור מודיעין איומים מדויק אשר מועבר למוצרי פורטינט באופן אקטיבי. המערכת של מעבדות FortiGuard תומכת בטכנולוגיות זיהוי פרצות מתקדמות והינה חלק מפתרונות FortiGate NGFW, FortiWeb, FortiMail, FortiClient, FortiSandbox ו-FortiSIEM של פורטינט במטרה להאיץ את איתור האיומים והתגובה אליהם.

 

קן קסי, מייסד, יו"ר ומנכ"ל פורטינט, אמר כי, "הטרנספורמציה הדיגיטלית המתמשכת משמעה כי גם קצה הרשת – ולא רק הענן – הפך לחשוב יותר עבור העסק והאתגר הגדול ביותר יהיה לאבטח את הצמיחה המעריכית של שטח התקיפה הדיגיטלי לאור ההתרחבות המהירה של מכשירי הקצה. היות והצלחה עסקית נמדדת במיקרו-שניות, ארגונים לא יכולים להרשות לעצמם להחליף את הביצועים בהגנה. במקום זאת, אבטחה צריכה להתרחש במהירות שבה פועל העסק בכל מקום, אפילו בקצה. על מנת להשיג זאת, ארגונים צריכים לאמץ גישת אבטחה מבוססת מארג הפועלת מעבר לפלטפורמות ומכשירי אבטחה מבודדים כדי לכסות את כל הרשת בו-זמנית, אפילו כאשר היא משתנה. לשם כך, יש צורך בהגנה מקיפה, משולבת ואוטומטית".

x